Gleden i Herren!
Gleden i Herren!
18 oktober 2021
Troen gir styrke i hverdagen i Bas-Uélé.

Den gir trøst når livet blir vanskelig på grunn av sykdom og død. Men det sterkeste vitnesbyrdet er gleden som troen på Gud gir både i hverdag og fest. Denne gleden er uttrykt gjennom bruken av sang og dans i evangeliseringskampanjene, og er med på å vise veg for mennesker til tro på Gud.

CBCN vil at troen og kirken skal være transformerende for hele samfunnet. Dette oppnås ved å arrangere trosopplæring som søndagsskole og speiderkorps for barna. I tillegg til kampanjene for å komme i kontakt med mennesker som ikke kjenner fellesskapet. Kirken i Bas-Uèlè er den mest stabile samfunnsaktøren, og jobber for at alle i området skal få bli kjent med Gud og bli en del av et positivt og livsforvandlende fellesskap.

  • Det kristne fellesskapet har stor betydning når livet er vanskelig
  • Troen på Gud kan forandre liv, og dermed også samfunnet
  • Vi er kalt til å dele det vi har fått

Gi gaver til dette arbeidet

 

Les også

Misjonsnytt fra Kongo

I begynnelsen av mai var det graduering for jusstudenter ved UPCN, som er Baptistsamfunnet i Nord-Kongo sitt universitet i Buta.
Les mer

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

Misjonsnytt

Siste nytt fra misjonsarbeidet i Kongo er sendt ut i Misjonsnytt 20. desember. Les om besøk i Kongo i november og de første inntrykkene til Turid og Jon Vestøl som skal være i Kongo til februar neste år.
Les mer
1 - 3 av 75
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone