Misjonsnytt fra Kongo
Misjonsnytt fra Kongo
27 juni 2024
I begynnelsen av mai var det graduering for jusstudenter ved UPCN, som er Baptistsamfunnet i Nord-Kongo sitt universitet i Buta.

Personer som har avlagt jusseksamen ved UPCN er nå i arbeid ved domstolen i Buta. Det er en stor ære for baptistene at de kan bidra til dette viktige arbeidet i provinsen.

Domstolen i Buta har vært underbemannet i mange år. Siden det ikke har vært kvalifiserte personer i området, har advokater og dommere kommet fra andre steder i landet. Men mange ønsker ikke å bo og jobbe her fordi det er så avsidesliggende. De slutter etter kort tid.

Med advokater og dommere fra egen provins, håper man at det vil bli en stabilitet og et styrket rettsvern for befolkningen i Bas Uélé.

Saken om Jusstudentene ble publisert i siste misjonsnytt.

Les mer om misjonsarbeidet i Kongo i misjonsytt.

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

Misjonsnytt

Siste nytt fra misjonsarbeidet i Kongo er sendt ut i Misjonsnytt 20. desember. Les om besøk i Kongo i november og de første inntrykkene til Turid og Jon Vestøl som skal være i Kongo til februar neste år.
Les mer

Norad tidobler gaver til prosjektene

I 2022 utfordrer vi på å gi en julegave til støtte for vårt samarbeid med baptistkirkene i Nord-Kongo (CBCN).
Les mer
1 - 3 av 75
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone