Misjonsnytt
Misjonsnytt
3 april 2024
I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.

Les Misjonsnytt

Arnhild Sommer Edvardsen skriver om hvordan Gud ledet henne til en kvinne som behøvde hennes hjelp, og vi får del i en del av det  Turid og Jon Vestøl har vært engasjert  i mens de var i Kongo fra november til februar.

Turid og Jon Vestøl skriver blant annet:

... Overflødige misjonærer
På en måte kan en si at det ikke er behov for misjonærer lengre. Men det er like dumt som å si at vi i Norge ikke har bruk for medmennesker. Vi var i Kongo Nord som medmennesker, og reiser ut igjen som medmennesker. ... [ ]

... Briller og Bibel
Optikk og Bibel gikk hånd i hånd, da tenker jeg ikke på at det var en selvfølge at Bibelen ble brukt til leseprøve når en prøvde ut lesebriller. Men mye mer hvordan alle som engasjerte seg i arbeidet, først og fremst ville at folket skulle ha det bra og at Gud nalltid skulle være med i alt som ble gjort. Det ble brukt tid på alle plan til å spørre Gud: "Hva vil du i dag?" ...

Les mer om Turid og Jon Vestøls erfaringer fra Kongo

Les også

Misjonsnytt

Siste nytt fra misjonsarbeidet i Kongo er sendt ut i Misjonsnytt 20. desember. Les om besøk i Kongo i november og de første inntrykkene til Turid og Jon Vestøl som skal være i Kongo til februar neste år.
Les mer

Norad tidobler gaver til prosjektene

I 2022 utfordrer vi på å gi en julegave til støtte for vårt samarbeid med baptistkirkene i Nord-Kongo (CBCN).
Les mer

Imponerende hundreårsfeiring i Kongo

Presentasjon av de første studentene som graduerte ved CBCNs universitet, evangeliseringskampanjer og besøk av Denise Nyakeru Tshisekedi, kona til presidenten, gjorde jubileumshelgen til en storslagen feiring.
Les mer
1 - 3 av 121
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone