Velkommen til landsmøtet 2021
Velkommen til landsmøtet 2021
6 februar 2020
Fra 12. til 14. november inviterer vi til landsmøte på Gardermoen med saksbehandling, godt fellesskap og utrustning til tjeneste på dagsorden. Vi ber om at menighetene velger delegater, og at alle melder seg på innen 25. oktober.

Landsmøteforhandlingene og møtene er lagt til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport fra fredag 12. til søndag 14. november.

Landsmøtet er Baptistsamfunnets viktigste arena, der premissene for samarbeidet mellom menighetene legges, og de prinsipielt viktige sakene avgjøres. Det er derfor viktig at menighetene er representert. Vi ber om at menighetene velger delegater og at alle melder seg på innen 25. oktober. På grunn av korona-pandemien er vi også i år nødt til å planlegge i god tid, og alle som delta i møtet vil måtte melde seg på. Det gjelder enten en er delegat eller tilhører.  Det fordi vi er nødt til å ha kontroll med hvem som er tilstede i forhold til varslingsrutiner og opppfølging rundt smittevern.

Vi tilbyr overnatting på konferansehotellet som inkluderer konferanseavgift med overnatting med fullpensjon, som inkluderer frokost, lunsj og middag. Vi gjør oppmerksom på at alle som er delegater fra menighetene eller ønsker å være tilhørere må melde seg på og betale konferanseavgift med lunsj, selv om en ordner seg overnatting på annet sted enn konferansehotellet.

Konferansehotellet ligger bare 1,8 km fra terminalbygget på Oslo Lufthavn Gardermoen som man kommer til med både fly og  tog. Herfra er det en kort tur med shuttlebussen, og det er god parkering for privatbiler.

Det er mulig å kjøpe tilleggsdøgn på hotellet.

 

 

Les også

Landsmøtet flyttes til 12.-14. november.

Hovedstyret har bestemt at landsmøtet 2021 flyttes fra starten av september til senhøsten, 12.-14. november.
Les mer

De evangeliske møtene ble streamet

Vi sendte live fra landsmøtet. Opptakene er nå lagt ut for dem som ønsker å se disse!
Les mer

Takk og innsettelse

I landsmøtets samling søndag formiddag ble skiftet av generalsekretær markert med takk til Terje Aadne og innsettelse av Bjørn Bjørnø. Se gjerne opptak av gudstjenesten i artikkelen.
Les mer
1 - 3 av 46
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone