Velkommen til landsmøtet
Velkommen til landsmøtet
2 September 2018
Fra 4. til 7. juli inviterer vi til landsmøte i Tromsø. Påmeldingen er nå lagt ut!

Landsmøteforhandlingene og møtene er lagt til Tromsøsalen hos Radisson Blu fra fredag 5. til søndag 7. juli.  Landsmøtet er Baptistsamfunnets viktigste arena, der premissene for samarbeidet mellom menighetene legges, og de prinsipielt viktige sakene avgjøres. Det er derfor viktig at menighetene er representert.

Vi holder laveste pris på bestillingen ut mars måned. Etter det vil vi øke prisene på overnatting med 10 prosent. Vi anbefaler derfor at alle som vet at dere skal til Tromsø og skal bo på konferansehotellet om å melde dere på innen 31. mars. Fra 1. april blir det dyrere, og det er ingen aprilspøk.Vi har dessuten en begrenset reservasjon (85 rom, og ved mange usolgte rom vil reservasjonen reduseres betraktelig fra 5. april), og disse selges etter «først til mølla-prinsippet». Det er ikke ledige rom utover dem vi har reservert.

Vi kommer ikke til å øke prisene på «dagpakke» og «dagpakker med middag» for dem som ønsker å bo andre steder enn på Radisson Blu. Påmeldingsfristen for disse vil bli to uker før landsmøtet.  Vi gjør oppmerksom på at det allerede er trangt på flere av hotellene i Tromsø og vanskelig å få lave flypriser. Anbefalingen er derfor å bestemme deg i løpet av mars.

I tilknytning til landsmøtet blir det et kveldsmøte i Tromsø baptistkirke torsdag 4. juli, og lørdag kveld blir det kveldskonsert i Sommarøy kirke. Misjonærforeningen inviterer til misjonssamling fra onsdag 3. juli. Baptistkvinnene ha sitt årsmøte i Tromsø fredag formiddag. 

Det vil være et tilbud for barn og ungdom. Det er også mulig å kjøpe tilleggsdøgn på stevnehotellet fra onsdag til fredag, og fra søndag. Vi vil også jobbe for å få til et tilbud om overnatting i sovesal for dem som ønsker å holde kostnadene nede, samtidig som en vil delta på landsmøtet.

Det er enkelt å reise til Tromsø. Det går en rekke fly fra Sørnorge hver dag, flyplassen ligger bare noen minuttes busstur fra sentrum. 

 

 

Les også

Meld deg på landsmøtet nå

5.-7. juli er det landsmøte i Tromsø. Vi har reservert et begrenset antall rom til overnatting. For å få beste pris på overnatting må du melde deg på i løpet av mars.
Les mer

Destinasjon Tromsø

Rammene for landsmøtet i Tromsø, 5.-7. juli 2019 begynner å ta form, og før jul vil du finne god informasjon om landsmøtet og programmet som planlegges rundt det, på nettsidene.
Les mer

Øyhopping i nord - fra Sommarøy til Røst

Unik feriemulighet med gode baptistvenner kombinert med landsmøtet i Tromsø
Les mer
1 - 3 av 22
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone