Velkommen til landsmøtet, 12.-14. november 2021
Velkommen til landsmøtet, 12.-14. november 2021
6 februar 2020
Fra 12. til 14. november inviterer vi til landsmøte på Gardermoen med saksbehandling, godt fellesskap og utrustning til tjeneste på dagsorden.

Landsmøteforhandlingene og møtene er lagt til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport fra fredag 12. til søndag 14. november.

Velkommen til landsmøtet, 12.-14. november 2021

Alle landsmøtedeltakerne som har bestilt overnatting skal bo på Comfort Hotel Runway, og sjekker inn på rommene der. For gjester som ankommer fredag er det gruppeinnsjekking fra 16.00.  Gjester som kommer kvelden før sjekker inn ved ankomst.

Møterom for landsmøtet er i The Qube, slik deltakere som ikke bor på hotellet komme direkte til The Qube, mens lunsj og middag skal spises på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. 

Landsmøtet er Baptistsamfunnets viktigste arena, der premissene for samarbeidet mellom menighetene legges, og de prinsipielt viktige sakene avgjøres. Det er derfor viktig at menighetene er representert. Vi ber om at menighetene velger delegater og at alle melder seg på innen 25. oktober.  Det samme gjelder om en ikke er delegat, men ønsker å følge landsmøtet som tilhører.

Vi tilbyr overnatting på konferansehotellet som inkluderer konferanseavgift med overnatting med fullpensjon, som inkluderer frokost, lunsj og middag. Vi gjør oppmerksom på at alle som er delegater fra menighetene eller ønsker å være tilhørere må melde seg på og betale konferanseavgift med lunsj, selv om en ordner seg overnatting på annet sted enn konferansehotellet.

Konferansehotellet ligger bare 1,8 km fra terminalbygget på Oslo Lufthavn Gardermoen som man kommer til med både fly og  tog. Herfra er det en kort tur med shuttlebussen, og det er god parkering for privatbiler.

Det er mulig å kjøpe tilleggsdøgn på hotellet.

 

 

Les også

- Hva gjør at vi kan ha gode fellesskap og kan stå sammen?

Det var utfordringen fra styreleder Sissel M Berg da Baptistsamfunnet hadde sitt landsmøte 12.-14. november hadde. 200 deltok. av disse var det 166 delegater fra 60 menigheter. I sin hilsen til lan
Les mer

Fem nye pastorer og forkynnere er godkjent

Baptistsamfunnet gleder seg alltid over nye pastorer og forkynnere, og det er litt ekstra høytid på landsmøtet under innsettelse til tjeneste.
Les mer

Vil bidra til et robust kirkesamfunn

Elise Angen leder arbeidet med baptistisk identitet, BID2022. Landsmøtet fikk en kort presentasjon om prosessen og hvordan de har jobbet fram til nå.
Les mer
1 - 3 av 51
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone