Velkommen til landsmøtet, 1-3. september i Ålesund
Velkommen til landsmøtet, 1-3. september i Ålesund
16 juni 2022
Fra 1. til 3. september inviterer vi til landsmøte i Ålesund med saksbehandling, godt fellesskap og utrustning til tjeneste på dagsorden.

Landsmøteforhandlingene og møtene er lagt til Quality Hotel Ålesund,  Sorenskiver Bullsgt. 7, 6002 Ålesund fra fredag 1. til søndag 3. september. I forkant vil predikantforeningen Adelfia arrangere medarbeiderdager onsdag 30. og torsdag 31. august.

Landsmøtet er Baptistsamfunnets viktigste arena, der premissene for samarbeidet mellom menighetene legges, og de prinsipielt viktige sakene avgjøres. Det er derfor viktig at menighetene er representert. Det samme gjelder om en ikke er delegat, men ønsker å følge landsmøtet som tilhører.

Vi tilbyr overnatting på konferansehotellet som inkluderer konferanseavgift med overnatting med fullpensjon, som inkluderer frokost, lunsj og middag. Vi gjør oppmerksom på at alle som er delegater fra menighetene eller ønsker å være tilhørere må melde seg på og betale konferanseavgift med lunsj, selv om en ordner seg overnatting på annet sted enn konferansehotellet.

Konferansehotellet ligger sentralt i Ålesund, en kort busstur fra flyplassen. Det er gode parkeringsforhold i nærheten og bobilparkering i gangavstand fra hotellet.

Det er mulig å kjøpe tilleggsdøgn på hotellet.

 

 

Les også

- Hva gjør at vi kan ha gode fellesskap og kan stå sammen?

Det var utfordringen fra styreleder Sissel M Berg da Baptistsamfunnet hadde sitt landsmøte 12.-14. november hadde. 200 deltok. av disse var det 166 delegater fra 60 menigheter. I sin hilsen til lan
Les mer

Fem nye pastorer og forkynnere er godkjent

Baptistsamfunnet gleder seg alltid over nye pastorer og forkynnere, og det er litt ekstra høytid på landsmøtet under innsettelse til tjeneste.
Les mer

Vil bidra til et robust kirkesamfunn

Elise Angen leder arbeidet med baptistisk identitet, BID2022. Landsmøtet fikk en kort presentasjon om prosessen og hvordan de har jobbet fram til nå.
Les mer
1 - 3 av 51
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone