Velkommen til landsmøtet i Skien
Velkommen til landsmøtet i Skien
16 juni 2022
7.-9. juni 2024 inviterer vi til landsmøte i Skien baptistkirke med saksbehandling, godt fellesskap og utrustning til tjeneste på dagsorden.

Landsmøteforhandlingene, kveldssamlingene og avslutningsgudstjenesten er lagt til Skien baptistkirke, Herman Baggersgt. 1-3, 3717 Skien fra fredag 7. til søndag 9. juni 2024. 

Velkommen til landsmøtet i Skien

Generalsekretær Alan Donaldson fra European Baptist Federation besøker oss på landsmøtet i år og vil tale i avslutningsgudstjenesten.

Landsmøtet er Baptistsamfunnets viktigste arena, der premissene for samarbeidet mellom menighetene legges, og de prinsipielt viktige sakene avgjøres. Det er derfor viktig at menighetene er representert. Det samme gjelder om en ikke er delegat, men ønsker å følge landsmøtet som tilhører.

Vi gjør oppmerksom på at alle som er delegater fra menighetene eller ønsker å være tilhørere må melde seg på og betale konferanseavgift med lunsj og middag. Vi har fått på plass gode hotellavtaler der en kan overnatte og spise frokost. Alle delegater ordner selv med overnatting, enten ved å bruke våre hotellavtaler eller om en ordner seg på annen måte. Vi kan også tilby en mulighet for sovesal.

Baptistkirken ligger sentralt i Skien og har gangavstand fra Skien stasjon. Hit går det direktetog fra Oslo Lufthavn Gardermoen og fra Sandefjord Lufthavn Torp hver time.

 

 

Les også

Recap fra landsmøtet i Skien baptistkirke

Vi hadde landsmøte i i juni med 280 deltakere fra over 60 ulike menigheter. Nå kan du se filmen vi satte sammen fra landsmøtet.
Les mer

Alan Donaldson kommer til landsmøtet i Skien

Generalsekretær i European Baptist Federation Alan Donaldson kommer til Skien i forbindelse med landsmøtet i Baptistkirken Norge 7.-9. juni.
Les mer

- Hva gjør at vi kan ha gode fellesskap og kan stå sammen?

Det var utfordringen fra styreleder Sissel M Berg da Baptistsamfunnet hadde sitt landsmøte 12.-14. november hadde. 200 deltok. av disse var det 166 delegater fra 60 menigheter. I sin hilsen til lan
Les mer
1 - 3 av 53
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone