Praktisk informasjon
Praktisk informasjon
Her finner du all praktisk informasjon du trenger å vite omkring landsmøtet i Ålesund 1.-3. september.

Påmelding

Påmelding til landsmøtet gjøres på påmeldingssiden i Checkin. Alle delegater må melde seg på og minimum kjøpe konferansepakke på landsmøtehotellet. Andre som vil følge forhandlingene må også melde seg på og betale for denne pakken for å kunne være en del av landsmøtemiljøet også i pausene og i forbindelse med lunsj.

Påmeldingsfristen til landsmøtet gikk ut 14. august. De som ikke fikk meldt seg i tide, må ta kontakt med Roger Dahl (95975478) roger.dahl@baptist.no for å ordne med påmelding!

NB! Ikke ring hotellet for påmelding eller booking av rom. Det finnes ingen ledige rom på landsmøtehotellet og ingen vil få bedre pris på samarbeidshotellet Quality Hotel Waterfront enn gjennom vår hotellavtale. Vi har fremdeles mulighet til å ordne overnatting der.

Quality Hotel Ålesund er landsmøtehotell.

Dessverre har ikke hotellet nok overnattingsrom til alle. Det betyr at en del vil bo på Quality Hotel Waterfront som ligger på andre siden av Brosundet i Ålesund. Det er gangavstand mellom hotellene. For å gjøre innsjekk på fredag enkelt for dem av dere som skal bo på Waterfront vil vi sette opp en buss som kjører rett etter avslutning av forhandlingene. En vi lda rekke å komme til hotellet, sjekke inn og spasere tilbake gjennom nydelige Ålesund for middag.  Det er samme pris på begge hotellene.  Vi beklager den ulempen dette medfører, men dessverre var det det beste vi kunne få til da vi gjorde avtalene.

Pristilbud

Tilbud om overnatting med konferansepakke og middag
Prisen gjelder fra fredag lunsj til frokost søndag. Prisen inkluderer konferansepakke og middag.
Enkeltrom: 4150 kr
Dobbeltrom: 2800 kr pr person

Tilbud om konferansepakke

Konferansepakken inkluderer kaffe, te, vann, samt lunsj fredag og lørdag.
1300 kr pr person
Alle delegater må kjøpe denne pakken. Andre som vil følge forhandlingene må også melde seg på og betale for denne pakken.

Tilbud om konferansepakke og middag
I tillegg til konferansepakken inkluderer tilbudet middag i hotellets restaurant fredag og lørdag.
Kr 2300 kr pr person.

Mulighet for å kjøpe lunsj søndag
De som ønsker kan bestille to-retters lunsj på hotellet søndag 3. september. Denne koster 300 kroner. De som skal reise med fly til Oslo kl 13.20 rekker ikke å spise lunsj. Derfor tilbyr vil å kjøpe med en matpakke med en bagette og drikke. Denne koster 175 kroner. 

Overnatting fra torsdag til fredag

  • Enkeltrom: 1130 kr inkl. frokost
  • Dobbeltrom:1345 kr for to personer inkl. frokost

Pastor og medarbeiderdagene

Predikantforeningen Adelfia inviterer til samling som starter med festmiddag onsdag 30. august kl 19.00, har program på dag og ettermiddag torsdag 31. august og avsluttes med inspirasjonskveld der alle som kommer til Ålesund torsdag er velkommen til å delta.

  • Enkeltrom med fullpensjon på pastor og medarbeiderdagene: 3250 kr
  • Dobbeltrom med fullpensjon på pastor og medarbeiderdagene: 2300 kr pr person

Reise, alternativer for overnatting og parkering

Quality Hotel Ålesund, Sorenskriver Bulls gate 7, 6002 Ålesund, ligger rett ved hurtigrutekaien i Ålesund sentrum. Flybussen fra Ålesund Lufthavn, Vigra stopper tre minutters gange fra hotellet (Rute FB65).

For å gjøre det enkelt å komme fra flyplassen har vi satt opp egen landsmøtebuss fra flyplassen fredag morgen. Bussen kjører når begge flyene fra Oslo har landet og baggasje er hentet ut (ca 9.30-9.45).  Denne stopper rett utenfor landsmøtehotellet. På samme måte vil det være søndag da vi setter opp buss fra Bedehuset i Ålesund, der vi skal ha gudstjenesten søndag formiddag, rett etter gudstjenesteavslutning. Bussen kjører da direkte til flyplassen, slik at bagasjen må tas med til Bedehuset.  Dersom det er aktuelt bestiller du busstransport i forbindelse med påmeldingen.

Alternativ til fly finnes. Det er fullt mulig å reise med tog via Dombås til Åndalsnes og buss videre til Ålesund, komme til Ålesund med båt (Hurtigruten eller Havila Kystruten) eller kjøre bil, for eksempel gjennom Romsdalen eller andre av de naturskjønne traseene inn mot Ålesund. Det er en gode parkeringsmuligheter i gangavstand, også for bobilparkering.

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone