Myanmar trenger vår oppmerksomhet, nå!
Myanmar trenger vår oppmerksomhet, nå!
11 juli 2021
«Situasjonen i Myanmar er hjerteskjærende, og våre brødre og søstre i Myanmar ber oss om å ikke glemme dem. Flere norske kirkesamfunn og hjelpeorganisasjoner er sterkt engasjert i Myanmar, de trenger vår støtte.

Erhard Hermansen i Norges Kristne Råd har bedt oss alle om å huske på våre hardt prøvede venner i Myanmar fortsatt.

Se innlegget «Myanmar trenger vår oppmerksomhet, nå» skrevet at styreleder og generalsekretær i Norges Kristne Råd.  Hermansen sier i et informasjonsskrivat han tar her med siste del som en oppfordring til oss alle «Situasjonen i Myanmar er hjerteskjærende, og våre brødre og søstre i Myanmar ber oss om å ikke glemme dem. Flere norske kirkesamfunn og hjelpeorganisasjoner er sterkt engasjert i Myanmar, de trenger vår støtte. La oss stå sammen i solidaritet, støtte og bønn om en fredelig løsning slik at alle kan leve i frihet og hvor de grunnleggende demokratiske rettighetene blir respektert.»

Helt siden februar har norske baptister samlet inn penge til støtte for arbeidet i Myanmar. Det er fremdeles mulig å støtte opp om innsamlingen.

Les også

Ber om støtte til befolkningen i Myanmar

I Myanmar er det mange som lider etter militærkuppet i februar. Eksilregjeringen, der religiøse minoriteter har fått mer plass, ber om engasjement og støtte.
Les mer

Stiller opp for Myanmar

Baptister fra hele verden stiller opp for Myanmar med et ønske om å løse den fortvilte situasjonenmilitæret har satt landet og befolkningen i.
Les mer

Ønsker å være til velsignelse for baptistene

European Baptist Federation la nylig ut et intervju som deres informasjonsmedarbeider Tim SolWoong Kim har gjort med generalsekretær Bjørn Bjørnø.
Les mer
1 - 3 av 141
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone