Myanmar trenger vår oppmerksomhet, nå!
Myanmar trenger vår oppmerksomhet, nå!
11 juli 2021
«Situasjonen i Myanmar er hjerteskjærende, og våre brødre og søstre i Myanmar ber oss om å ikke glemme dem. Flere norske kirkesamfunn og hjelpeorganisasjoner er sterkt engasjert i Myanmar, de trenger vår støtte.

Erhard Hermansen i Norges Kristne Råd har bedt oss alle om å huske på våre hardt prøvede venner i Myanmar fortsatt.

Se innlegget «Myanmar trenger vår oppmerksomhet, nå» skrevet at styreleder og generalsekretær i Norges Kristne Råd.  Hermansen sier i et informasjonsskrivat han tar her med siste del som en oppfordring til oss alle «Situasjonen i Myanmar er hjerteskjærende, og våre brødre og søstre i Myanmar ber oss om å ikke glemme dem. Flere norske kirkesamfunn og hjelpeorganisasjoner er sterkt engasjert i Myanmar, de trenger vår støtte. La oss stå sammen i solidaritet, støtte og bønn om en fredelig løsning slik at alle kan leve i frihet og hvor de grunnleggende demokratiske rettighetene blir respektert.»

Helt siden februar har norske baptister samlet inn penge til støtte for arbeidet i Myanmar. Det er fremdeles mulig å støtte opp om innsamlingen.

Les også

Takket Baptistkvinnene i Norge

Under årsmøtet til Baptistenes verdensallianse BWA i Lagos Nigeria fikk Julie Mariama Sesay fra Sierra Leone tildelt Denton and Janice Lotz Human Rights Award for sitt arbeid mot kjønnsbasert vold og kjønnslemlestelse i Sierra Leone og Vest-Afrika.
Les mer

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer
1 - 3 av 149
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone