Knut Øilo ansatt som ny rektor ved Oslofjord folkehøgskole
Knut Øilo ansatt som ny rektor ved Oslofjord folkehøgskole
9 november 2023
Knut Øilo begynner som rektor ved Oslofjord Folkehøgskole 1. februar 2024. Han har vært fungerende og assisterende rektor ved Eiksmarka skole i Bærum og er nå avdelingsleder der.

Styret ved Oslofjord Folkehøgskole har ansatt Knut Øilo som skolens nye rektor. Han overtar stillingen etter Kristina Sletten Andersen som har vært rektor ved skolen i drøyt fire år.

- Knut Øilo har utdannelse fra befalsskolen, samt lærerstudium i Århus. Ved Høyskolen i Oslo har han tatt deler av mastergrad i ledelse og rektorskolen. Han er et ivrig friluftsmenneske og har jobbet i skoleverket mesteparten av livet, sier styreleder Billy Taranger i pressemelding. han forteller at Øilo er bosatt på Stabekk.

Taranger understreker at avtroppende rektor Kristina Sletten Andersen har gjort en solid innsats og skapt et trygt og godt miljø for elevene og de ansatte.

- Vi er lei oss for at hun slutter, sier Taranger og ønsker Andersen lykke til i ny jobb i Blindeforbundet.

Knut Øilo ansatt som ny rektor ved Oslofjord folkehøgskole

Ola Øvergaard, som har vært rektor i Kongsberg i 25 år og styreleder for Folkehøgskolen i 7 år, blir konstituert rektor i to måneder. Taranger understreker at skolestyret er glad for at vi får en god overgang mellom de to rektorene og at de ansatte er godt kvalifisert og kjenner skoleverket godt.

 

Les også

Snart rektorskifte på Oslofjord

Dette er et sjeldent bilde fra Oslofjord Folkehøgskole: Tre rektorer står i midten. Ola Øvergaard blir konstituert rektor 1/12 til 31/1. Kristina Sletten Andersen er rektor fram til 1/12 og Knut Øilo blir ny rektor fra 1/2 2024.
Les mer

Folkehøgskole i vekst dyrker storbynærheten

Folkehøgskolene sliter med rekrutteringen, men en skole i Bærum har hatt fire år med unik elevvekst. Mye skyldes nærheten til Norges største by, tror skolens rektor som snart går av.
Les mer

Bo på baptistenes eget hostel i Oslo i sommer

Denne sommeren satser Oslofjord folkehøgskole på fullskala sommerdrift – under navnet Hostel Oslofjord. Dette vil gi en ekstra inntektskilde som er svært viktig for skolen.
Les mer
1 - 3 av 19
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone