Bo på baptistenes eget hostel i Oslo i sommer
Bo på baptistenes eget hostel i Oslo i sommer
2 mai 2023
Denne sommeren satser Oslofjord folkehøgskole på fullskala sommerdrift – under navnet Hostel Oslofjord. Dette vil gi en ekstra inntektskilde som er svært viktig for skolen.

I fjor testet skolen sommerdrift kun for grupper, og dette var så vellykket at skolen nå satser for fullt på sommerdriften.

Bo på baptistenes eget hostel i Oslo i sommer

Hostellet er åpnet fra 20. mai til 13. august, og tilbyr overnatting med frokost i et av skolens 52 internatrom – som alle har eget bad/toalett. For grupper på over 30 personer tilbys også fullpensjon med lunsj og middag i tillegg.

Konfirmasjonsleir, ungdomsleir, familieferie eller bare en Oslotur?

Med alle sine klasserom, aula og hyggelige fellesarealer er skolen vel egnet for ulike arrangementer for grupper. Gruppebookingen har vært åpen en stund – og skolen gleder seg til å ta imot mange store grupper til sommeren. Under bl.a. Norway-cup er de så godt som fullbooket.

Baptistrabatt!

For medlemmer av det Norske Baptistsamfunn gis 10% rabatt på ordinære priser ved én overnatting. For flere overnattinger sammenhengende gis 15% rabatt på ordinære priser.

Egen hjemmeside

Det er laget en egen hjemmeside for Hostel Oslofjord; Hostel Oslofjord – her er det også muligheter for å bestille overnatting. Du kan gjerne også følge hostellet på Facebook:  Hostel Oslofjord | Facebook

Les også

Snart rektorskifte på Oslofjord

Dette er et sjeldent bilde fra Oslofjord Folkehøgskole: Tre rektorer står i midten. Ola Øvergaard blir konstituert rektor 1/12 til 31/1. Kristina Sletten Andersen er rektor fram til 1/12 og Knut Øilo blir ny rektor fra 1/2 2024.
Les mer

Knut Øilo ansatt som ny rektor ved Oslofjord folkehøgskole

Knut Øilo begynner som rektor ved Oslofjord Folkehøgskole 1. februar 2024. Han har vært fungerende og assisterende rektor ved Eiksmarka skole i Bærum og er nå avdelingsleder der.
Les mer

Folkehøgskole i vekst dyrker storbynærheten

Folkehøgskolene sliter med rekrutteringen, men en skole i Bærum har hatt fire år med unik elevvekst. Mye skyldes nærheten til Norges største by, tror skolens rektor som snart går av.
Les mer
1 - 3 av 53
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone