Bo på baptistenes eget hostel i Oslo i sommer
Bo på baptistenes eget hostel i Oslo i sommer
2 mai 2023
Denne sommeren satser Oslofjord folkehøgskole på fullskala sommerdrift – under navnet Hostel Oslofjord. Dette vil gi en ekstra inntektskilde som er svært viktig for skolen.

I fjor testet skolen sommerdrift kun for grupper, og dette var så vellykket at skolen nå satser for fullt på sommerdriften.

Bo på baptistenes eget hostel i Oslo i sommer

Hostellet er åpnet fra 20. mai til 13. august, og tilbyr overnatting med frokost i et av skolens 52 internatrom – som alle har eget bad/toalett. For grupper på over 30 personer tilbys også fullpensjon med lunsj og middag i tillegg.

Konfirmasjonsleir, ungdomsleir, familieferie eller bare en Oslotur?

Med alle sine klasserom, aula og hyggelige fellesarealer er skolen vel egnet for ulike arrangementer for grupper. Gruppebookingen har vært åpen en stund – og skolen gleder seg til å ta imot mange store grupper til sommeren. Under bl.a. Norway-cup er de så godt som fullbooket.

Baptistrabatt!

For medlemmer av det Norske Baptistsamfunn gis 10% rabatt på ordinære priser ved én overnatting. For flere overnattinger sammenhengende gis 15% rabatt på ordinære priser.

Egen hjemmeside

Det er laget en egen hjemmeside for Hostel Oslofjord; Hostel Oslofjord – her er det også muligheter for å bestille overnatting. Du kan gjerne også følge hostellet på Facebook:  Hostel Oslofjord | Facebook

Les også

Er du vår nye folkehøgskolerektor?

Oslofjord Folkehøgskole søker ny rektor. Skolen ser etter en engasjert rektor som kan inspirere og motivere og være en troverdig og synlig leder som involverer, skaper engasjement og tillit i møte med elever og medarbeidere.
Les mer

- Vi ligger en måned foran

20% flere elever har takket ja til skoleplass sammenliknet med samme tid i fjor, skriver Oslofjord Folkehøgskole på sine nettsider.
Les mer

Bli med på dugnadsuke

Oslofjord Folkehøgskole inviterer til dugnadsuke fra mandag 30. mai til torsdag 2. juni, sier skolens driftsleder som trenger mange ekstra hender til årets vårpuss.
Les mer
1 - 3 av 51
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone