Vi må hjelpe
Vi må hjelpe
27 februar 2022
Baptistkirken i Drammen bærer navnet Eben Eser. Det betyr "Hittil har Herren hjulpet". Vi ber om at Herren vil fortsette å hjelpe - og nå spesielt folket i Ukraina

Det er stort engasjemnet for Ukraina  etter krigsutbruddet 24. februar da Russland gikk til brutalt angrep på nabolandet Ukraina. Det er engasjement i flere menigheter for å hjelpe. I Kristiansand, Skien og flere steder, er det satt i gang innsamling og flere snakker om å følge opp invitasjonen fra Baptistsamfunnet om å hjelpe.

I Drammen, der det også er hengt opp et ukrainsk flagg i det store vinduet på kirkens fasade er det forberedelser på gang for å hjelpe en familie på flukt.

Etter at Russland 24. februar gikk til angrep på Ukraina er det viktig for baptister rundt om i verden for å stå sammen med dem som lider, og å be inderlig om fred. Vi er fortsatt takknemlige for både russiske og ukrainske baptister som er en del av baptistenes verdensallianse og er trofaste vitner for evangeliet i sine lokalsamfunn.

Bønnesamlinger

Den europeiske baptistføderasjonen inviterer til internasjonale bønnesamlinger hver onsdag  gjennom hele mars måned. Registrer deg for å bli med oss på Zoom-møtet hver onsdag i mars kl. 19:00 CET:

Registrer deg for bønnesamlinger her

Hver torsdag kl 21.30 gjennom fastetiden vil det også være bønnesamlinger i Norge  der et av flere bønnefokus vil være krigen i Ukraina.

Lenke til bønnesamlingene i Norge

Les også

Våre tanker og bønner går til de rammede

Hendelser, som i Oslo natt til lørdag 25. juni, skal ikke skje. Vi er sterkt berørt av den forferdelige hendelsen med skyting, drap og mange skadde.
Les mer

Forebygger utenforskap

Ikkevoldsprisen 2022 er tildelt generalsekretær Ingrid Rosendorf Joys i Samarbeidsrådet for tro- og livssynssamfunn (STL).
Les mer

Ukraina-krigen skygger for lidelsene i Myanmar

To kriser samtidig blir fort en for mye. Det merker de i Baptistsamfunnet som på en gang prøver å hjelpe flyktninger både fra Myanmar og Ukraina.
Les mer
1 - 3 av 216
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone