Vi må hjelpe
Vi må hjelpe
27 februar 2022
Baptistkirken i Drammen bærer navnet Eben Eser. Det betyr "Hittil har Herren hjulpet". Vi ber om at Herren vil fortsette å hjelpe - og nå spesielt folket i Ukraina

Det er stort engasjement for Ukraina  etter krigsutbruddet 24. februar da Russland gikk til brutalt angrep på nabolandet Ukraina. Det er engasjement i flere menigheter for å hjelpe. I Kristiansand, Skien og flere steder, er det satt i gang innsamling og flere snakker om å følge opp invitasjonen fra Baptistsamfunnet om å hjelpe.

I Drammen, der det også er hengt opp et ukrainsk flagg i det store vinduet på kirkens fasade er det forberedelser på gang for å hjelpe en familie på flukt.

Etter at Russland 24. februar gikk til angrep på Ukraina er det viktig for baptister rundt om i verden for å stå sammen med dem som lider, og å be inderlig om fred. Vi er fortsatt takknemlige for både russiske og ukrainske baptister som er en del av baptistenes verdensallianse og er trofaste vitner for evangeliet i sine lokalsamfunn.

Bønnesamlinger

Den europeiske baptistføderasjonen inviterer til internasjonale bønnesamlinger hver onsdag  gjennom hele mars måned. Registrer deg for å bli med oss på Zoom-møtet hver onsdag i mars kl. 19:00 CET:

Registrer deg for bønnesamlinger her

Hver torsdag kl 21.30 gjennom fastetiden vil det også være bønnesamlinger i Norge  der et av flere bønnefokus vil være krigen i Ukraina.

Lenke til bønnesamlingene i Norge

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 219
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone