100 år med misjonsvirksomhet i Kongo
100 år med misjonsvirksomhet i Kongo
15 september 2020
12.-13. september ble misjonsjubileet feiret med glimt fra historien og visjoner for arbeidet framover. Opptak fra feiringen er nå tilgjengelig på nett.

Av Roger Dahl

Jubileumsfesten lørdag kveld, 12. september tok til som et møte i Bas Uele i Kongo ville startet, med tradisjonelle rytmer og ungdommer som kom dansende inn i kirkerommet. En takk til ungommer fra Hamar Baptistmenighet for deltakelse med dans og sang bpåde lørdag og søndag.

Per Øvergaard ledet jubileumsfesten og inviterte forsamlingen med i sangverset:

Som en stormvind sus,
henover skog og vang,
La lyde over jord,
med tusenstemmig klang.
Det ord som er vårt håp,
vår kraft,
vår seiersang:

Jesus han kommer snart!

At Jesus kommer snart var drivkraftet, og er fortsatt drivkraften i misjonsarbeidet. Hjelp og trøst, og frelsen i Jesus Kristus skal formidles til mennesker. I misjonsarbeidet har bistand og evangelisering alltid vært viktig. Det er det fremdeles.

Vi skal ikke referere misjonsjubileet i tekst, men ta deg gjerne tid til å se videoene, som er tilrettelagt fra Skien baptistmenighets side, fra jubileumsfesten og jubileumsgudstjenesten! Du vil få se og høre om starten på arbeidet ved Arne Holte, se en presentasjon av alle som har gjort misjonstjeneste i Kongo, høre glimt fra flere misjonærers opplevelser og preken ved vår forrige misjonsleder Arild Harvik. I tillegg vil du kunne delta i flott sang og musikk på jubileumsfesten lørdag 12. september.

I gudstjenesten søndag formiddag talte pastor Vidar Bergsland, det var flott sang og musikk, og hovedstyrets leder Jon Vestøl forrettet nattverd. Misjonsleder Lise Kyllingstad ledet gudstjenesten.


Det er fremdeles anlending å gi en jubileumsgave til misjonen i Kongo. Da kan du benytte vår

Vippskonto 10910

og merk med jubileumsgave!

 

Les også

Høyt engasjement for Kongo

Fra juli i år er det samlet inn over en halv million kroner til kirken og arbeidet i Bas Uélé.
Les mer

Baptistklenodie fikk nye eiere

Er det noen som vi ta vare på et Baptistklenodium spurte menighetsleder Per Øvergaard i Oslo Sentrum Baptistkirke. Fredag 12. november var saken løst.
Les mer

Desentralisert misjonsmarked for Kongo!

BEDRE LIV Barnearbeidet i gruvene er stoppet, en analfabet har blitt ordfører og kvinner får mulighet til å studere. Dette er noe av det CBCN har fått til med støtte fra Norge.
Les mer
1 - 3 av 177
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone