Baptistkvinnenes sommerlotteri
Baptistkvinnenes sommerlotteri
15 juli 2020
Etter minimale kollekter fra kvinnegruppene rundt i landet denne våren trengs det et løft!

Av Siri D. Fjeldberg

«Når kvinnegruppene ikke samles på grunn av stengte kirker er det klart at vi ikke får kollektene vi pleier å få», forteller Ruth Hedvig D. Løvdal. Nå satser Baptistkvinnene på å få inn noe av dette via sitt sommerlotteri på nett. Fordi mange i aldersgruppen til baptistkvinnene ikke er så vant med å bruke nett, så har det ikke kommet inn så mye ennå.

«Vi ønsker å leve opp til vårt motto, «La oss gjøre det gode og ikke bli trette», også i disse tider med usikkerhet og bekymring for dagen i dag og dagene som kommer, forteller Synnøve Gåsvær Angen på telefon fra hytta.  "Vi stoler på at Guds omsorg er den samme som i dag som den var i går og kommer til å være i morgen, og håper å kunne få inn penger nok til å ha noe å ta fra, og kunne reagere raskt, når vi får forespørsler fra ulike steder i verden".

Vil du være med å bidra?

Hvert lodd koster kr.10,- og beløpet betales via
Vipps116681 eller settes inn på bankonto 2801.43.78105.
Merk innbetalingen med antall lodd og evt navn på loddkjøper.
Har du lyst og anledning til å selge lodd i ditt nærmiljø, kan det bestilles hefter med 100 lodd fra Ruth Hedvig/ baptistkvinnene@gmail.com

Lotteriet avsluttes 1.august.

Bilde av flere gevinster finner du på facebooksiden til Baptistkvinnene.

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

Imponerende hundreårsfeiring i Kongo

Presentasjon av de første studentene som graduerte ved CBCNs universitet, evangeliseringskampanjer og besøk av Denise Nyakeru Tshisekedi, kona til presidenten, gjorde jubileumshelgen til en storslagen feiring.
Les mer

Årets julegave - Lederutvikling i Kongo

CBCN trenger dyktige ledere til sitt enorme arbeid i Nord-Kongo. Årets julegave går til lederutvikling hos vår samarbeidspartner CBCN.
Les mer
1 - 3 av 101
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone