Drive-in-gudstjeneste
Drive-in-gudstjeneste
23 april 2020
Faith Baptist Church i Oslo kombinerer drive-in gudstjenester for egne medlemmer med overføring av gudstjeneste til tamilske venner i Sri Lanka.

Av Roger Dahl

Det er avisen vårt Land som skriver om satsningen med overskriften drive-in-halleluja. (+ sak) (vi har ikke redaksjonelt ansvar for eksterne linker)

– Det er godt å komme seg ut og se andre, selv om de må sitte i bilen, sier pastor Anton Sinnathamby til Vårt Land. Vanligvis samler menigheten rundt 80 i alle aldre på søndagene. 

Drive-in-gudstjeneste

For å gi en ekstra dimensjon til dette sørger en for å filme gudstjenesten, slik at den kan distribueres blant venner i Sri Lanka, som også er hardt rammet av Korona-pandemien. I Sri Lanka er det portforbud og unntakstilstand på grunn av virusutbruddet. Mange kirker sliter med å distribuere mat.

– Selv om vi kan sende penger, så kommer ikke folk seg til banken. Vi har gått gjennom en borgerkrig, men dette er annerledes. I krig så samles vi i store grupper. Det kan vi ikke gjøre­ nå, og det er utfordrende, sier pastor Sinnathamby.

Drive-in-gudstjeneste

 

Les også

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! (Oppdatert 19/1/2021)
Les mer

Spennende mulighet

Elim Tistedal Baptistmenighet, som er en livskraftig flergenerasjonsmenighet, trenger ny pastor etter Agnar Sæli.
Les mer

Digitale julegudstjenester

På denne siden samler vi linker til digitale julegudstjenester. Her kan du få del i gudstjenester fra Andøya, Harstad, Oppdal og mange andre menigheter!
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone