Drive-in-gudstjeneste
Drive-in-gudstjeneste
23 april 2020
Faith Baptist Church i Oslo kombinerer drive-in gudstjenester for egne medlemmer med overføring av gudstjeneste til tamilske venner i Sri Lanka.

Av Roger Dahl

Det er avisen vårt Land som skriver om satsningen med overskriften drive-in-halleluja. (+ sak) (vi har ikke redaksjonelt ansvar for eksterne linker)

– Det er godt å komme seg ut og se andre, selv om de må sitte i bilen, sier pastor Anton Sinnathamby til Vårt Land. Vanligvis samler menigheten rundt 80 i alle aldre på søndagene. 

Drive-in-gudstjeneste

For å gi en ekstra dimensjon til dette sørger en for å filme gudstjenesten, slik at den kan distribueres blant venner i Sri Lanka, som også er hardt rammet av Korona-pandemien. I Sri Lanka er det portforbud og unntakstilstand på grunn av virusutbruddet. Mange kirker sliter med å distribuere mat.

– Selv om vi kan sende penger, så kommer ikke folk seg til banken. Vi har gått gjennom en borgerkrig, men dette er annerledes. I krig så samles vi i store grupper. Det kan vi ikke gjøre­ nå, og det er utfordrende, sier pastor Sinnathamby.

Drive-in-gudstjeneste

 

Les også

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til lokallag og menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! (Oppdatert 8/9)
Les mer

Libanon trenger støtte og forbønn!

Baptistene i Libanon med Arab Baptist Theological Seminary i Beirut tar på mange måter ansvar i samfunnet. Etter eksplosjonen 4. august trenger de støtte, forbønn og hjelp!
Les mer

Ny menighetsrådgiver

Inger Lise Salvesen tar over som menighetsrådgiver i sør og vest.
Les mer
1 - 3 av 239
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone