Juletremisjonen
Juletremisjonen
16 desember 2018
Også i 2018 selger baptistene på Ålgård juletrær til inntekt for misjonen i Kongo, noe avisen Dagen har lagt merke til.

Som hvert eneste år, i mange år nå, tar mange med tilknytning til Ålgård Baptistmenighet ei økt som juletreselgere.

I tillegg til gleden ved å treffe mange mennesker en vanligvis ikke kommer i kontakt med er det også en fin måte å skaffe misjonsinntekter på. Og i Kongo der kommer hver krone juletrærne innbringer godt med.

Bildet er tatt av Dagen-journalist Ove Eikje, og viser Geir Kyllingstad (med sag) og pastor Magnar Mæland, som begge er med å ta sin tørn på tomta der juletrærne selges.

– Selv om juletre kan oppfattes som en meningsløs skikk, gir dette tiltaket mening, sier pastor Magnar Mæland i Ålgård Baptistmenighet til Dagen.

Relaterte lenker

Les også

Vil tenke helhet

Kenneth Manuel Innvær Andersen, nyansatt ungdomspastor i Ålgård Baptistmenighet, ønsker å se helhet mellom generasjoner i menigheten, i menighet – hjem samarbeidet og mellom kirkene på Ålgård og i Rogaland.
Les mer

Et håndslag til helsearbeidet i Bas-Uélé

20.juni var Rita og Arild Henningsen innom kontoret til Baptistsamfunnet og overleverte 142.750 kroner som de har samlet inn til helsearbeidet i Bas-Uélé
Les mer

På oppdrag i Chin-staten

Før påske var misjonsleder Lise Kyllingstad på besøk i Burma for å se på ulike muligheter for bistands– og hjelpearbeid inn i Chin-staten.
Les mer
1 - 3 av 128
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone