Storslagen gave
Storslagen gave
15 desember 2018
Sykehuset Rachel Trovi bygde opp på Filippinene får en halv million kroner fra malingsfabrikken Jotun.

Det er Sandefjord Blad som 13. desember melder at sykehuset til ma´ma Children har fått en halv million kroner av det Sandefjordbaserte malingkonsernet Jotun. 

Det er mer enn 30 år siden Rachel Trovi kom til Filippinene første gang. Det ble starten på et livslangt arbeid for å hjelpe mennesker i nød. Fra barna hun reddet fra søppelfjellet den første tiden til alle dem som senere har fått hjelp og et nytt liv.

I dag er Rachel Trovi for gammel til selv å være aktivt med i arbeidet, men dette føres videre i samme ånd av stiftelsen Ma´ma Children, som gjennom hele sitt arbeid er avhengig av frivillige gaver. Derfor kommer den storslåtte gaven fra Jotun godt med.

(Foto: Hege Norøm)

 

Relaterte lenker

Les også

Døgnåpen bønnemaraton

Baptistenes verdensallianse invitere baptister fra hele verden til bønnedag i forbindelse med corona-pandemien som rammer hele verden.
Les mer

Inspirasjonssamling

Sommeren 2021 får vi besøk av baptister fra hele Europa. Misjonskonferansen Sendt holdes i Stavanger. 28. august møter ledelsen for Europas baptister baptistene i Stavanger-området.
Les mer

Du kan hjelpe dem som er rammet

Barna på bildet ble offer for selvmordsbomberen på Sri Lanka. Bare en halv time etter at bildet ble tatt smalt det i Batticaloa. Du kan være med å hjelpe de rammede ved å støtte Faith Baptist Church sin innsamling.
Les mer
1 - 3 av 120
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone