Storslagen gave
Storslagen gave
15 desember 2018
Sykehuset Rachel Trovi bygde opp på Filippinene får en halv million kroner fra malingsfabrikken Jotun.

Det er Sandefjord Blad som 13. desember melder at sykehuset til ma´ma Children har fått en halv million kroner av det Sandefjordbaserte malingkonsernet Jotun. 

Det er mer enn 30 år siden Rachel Trovi kom til Filippinene første gang. Det ble starten på et livslangt arbeid for å hjelpe mennesker i nød. Fra barna hun reddet fra søppelfjellet den første tiden til alle dem som senere har fått hjelp og et nytt liv.

I dag er Rachel Trovi for gammel til selv å være aktivt med i arbeidet, men dette føres videre i samme ånd av stiftelsen Ma´ma Children, som gjennom hele sitt arbeid er avhengig av frivillige gaver. Derfor kommer den storslåtte gaven fra Jotun godt med.

(Foto: Hege Norøm)

 

Les også

Studietur til Tyrkia

Vi selger noen få restplasser på studieturen for baptistledere til Tyrkia 6.-12. september.
Les mer

Vi må hjelpe

Baptistkirken i Drammen bærer navnet Eben Eser. Det betyr "Hittil har Herren hjulpet". Vi ber om at Herren vil fortsette å hjelpe - og nå spesielt folket i Ukraina
Les mer

Myanmar trenger vår oppmerksomhet, nå!

«Situasjonen i Myanmar er hjerteskjærende, og våre brødre og søstre i Myanmar ber oss om å ikke glemme dem. Flere norske kirkesamfunn og hjelpeorganisasjoner er sterkt engasjert i Myanmar, de trenger vår støtte.
Les mer
1 - 3 av 136
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone