Storslagen gave
Storslagen gave
15 desember 2018
Sykehuset Rachel Trovi bygde opp på Filippinene får en halv million kroner fra malingsfabrikken Jotun.

Det er Sandefjord Blad som 13. desember melder at sykehuset til ma´ma Children har fått en halv million kroner av det Sandefjordbaserte malingkonsernet Jotun. 

Det er mer enn 30 år siden Rachel Trovi kom til Filippinene første gang. Det ble starten på et livslangt arbeid for å hjelpe mennesker i nød. Fra barna hun reddet fra søppelfjellet den første tiden til alle dem som senere har fått hjelp og et nytt liv.

I dag er Rachel Trovi for gammel til selv å være aktivt med i arbeidet, men dette føres videre i samme ånd av stiftelsen Ma´ma Children, som gjennom hele sitt arbeid er avhengig av frivillige gaver. Derfor kommer den storslåtte gaven fra Jotun godt med.

(Foto: Hege Norøm)

 

Les også

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer

Studietur til Tyrkia

Vi selger noen få restplasser på studieturen for baptistledere til Tyrkia 6.-12. september.
Les mer
1 - 3 av 138
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone