Storslagen gave
Storslagen gave
15 December 2018
Sykehuset Rachel Trovi bygde opp på Filippinene får en halv million kroner fra malingsfabrikken Jotun.

Det er Sandefjord Blad som 13. desember melder at sykehuset til ma´ma Children har fått en halv million kroner av det Sandefjordbaserte malingkonsernet Jotun. 

Det er mer enn 30 år siden Rachel Trovi kom til Filippinene første gang. Det ble starten på et livslangt arbeid for å hjelpe mennesker i nød. Fra barna hun reddet fra søppelfjellet den første tiden til alle dem som senere har fått hjelp og et nytt liv.

I dag er Rachel Trovi for gammel til selv å være aktivt med i arbeidet, men dette føres videre i samme ånd av stiftelsen Ma´ma Children, som gjennom hele sitt arbeid er avhengig av frivillige gaver. Derfor kommer den storslåtte gaven fra Jotun godt med.

(Foto: Hege Norøm)

 

Relaterte lenker

Les også

Pioner på Kypros

Det er bare et par år siden Kypros, som et av de siste landene i Europa, fikk en egen baptistmenighet, plantet av pastor Anton Balakumar Sinnathamby fra Norge.
Les mer

Lær mer om Karen-folket

Hvor mye vet du om Karen-folket, den nest største migrantgruppen blant norske baptister. Ung baptist har besøkt en flyktningleir for å høre deres historier.
Les mer

Use your talents

- Dette kurset er hjelp til selvhjelp for samarbeidskirken vår, sier misjonsleder Lise Kyllingstad som har vært på kurs med fem representanter for kirken i Kongo.
Les mer
1 - 3 av 116
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone