Besøk strandkapellet mens du er på Blink
Besøk strandkapellet mens du er på Blink
26 juni 2018
Midt i mylderet i ferieparadiset Stavern finner du kapellet som inviterer til ro og ettertanke.

Av Roger Dahl

Allerede i 2004 tok Stavern frikirke initativ til å sette opp strandkapellet. Siden har det vært på plass hver sommer. Midt i mylderet av feriestemte mennesker finnes det plass til stillhet og ettertanke. 

- Det som fra starten av var et initiativ fra frikirken i Stavern har etterhvert blitt et tiltak kristenfolket i kommunen står sammen om, forteller Carsten Hansen fra Baptistkirken i Larvik. Han er med i kapellkomiteen, og er en av dem som på sommeren tar hver sin tørt som kapellvakter.

Kapellet settes opp på Sukkerstranda i Stavern i juli hvert år, og hver kveld er kapellet betjent. men også på dagtid er det mulig å besøke kapellet, som selvfølgelig er åpent. Edna Napstad, som er en av ildsjelene og tilhører frikirken, bidrar med utsmykning i kapellet, og leverer hvert år malte steiner med hilsener fra Gud selv til dem som tar en stein med seg. Og de vakre steinene ligger der til utdeling, også mens kapellet er ubetjent.

Blink begynner 4. juli og vi kan fortsatt tilby overnatting for etternølere.

 

Relaterte lenker

Les også

Blink er historie - Utfordring for møteplassene

Det var brått og brutalt da hovedstyreleder Magnar Mæland i sin tale til landsmøtet informerte om at det var slutt. Blink 2018 ble siste året. Hva nå?
Les mer

Høstnummeret er ute

Abonnentene fikk tredje utgave av magasinet Baptist.no i posten sist uke. Nå kan du lese e-versjonen på nettsidene våre.
Les mer

Baptistene dropper sommerstevne

– Det har vært en dramatisk forverring i oppslutning, sier informasjonsleder i Det Norske Baptistsamfunn.
Les mer
1 - 3 av 60
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone