Kjære venner!

Tema for Blink er Skapt til fellesskap, og hva er bedre enn å si velkommen til et møtepunkt for alle generasjoner med Jesus i sentrum.

Det blir god tid til å nyte ferie og venner midt på dagen og formiddags og kveldsmøter med spennende taler og et variert program med tilbud for hele familien. Grillen på tunet går hele kvelden og latter og gode samtaler gjør kveldene stemningsfulle.

Blink er den største arenaen for baptister i Norge og sammen kan vi erfare hva det vil si å være «Et fellesskap av levende menigheter, grepet av Kristus, midt i verden med evangeliet».

Vi sees på Blink!

Terje Aadne
Generalsekretær

Gud har skapt oss til å leve i fellesskap!
 

Også i år inviterer misjonærforeningen til misjonsamling på Stavern Folkehøgskole Fredtun fra 2. til 4. juli.

Program misjonssamling i regi av Misjonærforeningen 2.-4. juli

Bente Sandtorp
Bente Sandtorp
Bente Sandtorp er menighetsplanter i Home Oslo og lærer ved HTL. Bente har i mange år vært menighetsveileder i en rekke baptistmenigheter. Hun taler i møtet fredag kveld.
Terje Aadne
Terje Aadne
Terje Aaadne er generalsekretær i Baptistsamfunnet. I år holder han konferansetalen, og får i møtet torsdag kveld være med å sette retning og fokus på resten av Blink-dagene, der det handler om å være skapt til fellesskap!
Magnar Mæland
Magnar Mæland
Magnar Mæland er hovedstyreleder og pastor i Ålgård Baptistmenighet. Allerede i landsmøtets åpningsgudstjeneste onsdag kl 14.00 holder han sin tale til baptistene.
Truls Åkerlund
Truls Åkerlund
Truls Åkerlund er lærer ved HLT og menighetsplanter for SALT Skien. Truls har i mange år vært menighetsveileder for flere baptistmenigheter. Han taler i møtet lørdag kveld.
Malermesterne Brun
Malermesterne Brun
Malermesterne Brun kommer også i år. Sammen har Marthe Brun Løkken og Arild Brun Svendsen forkynnelse på Alle sammen søndag formiddag.
Agnar Sæli
Agnar Sæli
Agnar Sæli er pastor i Tistedal. På Blink 2018 er han på plass hver morgen for å lede Alle sammen, og han har lovet at hele sirkusmenasjeriet er på plass.

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560

Powered by Cornerstone