Husk misjonsløpet!
Husk misjonsløpet!
21 juni 2018
På Blink i år arrangeres det misjonsløp, hvor folk i alle aldre kan delta.

Av Ole Thorvald Helland

Pengene som samles inn går til baptistenes misjonsarbeid i Kongo. Det vil si pastorskolen, evangelisering, medisiner til barn, bygging av fødestuer, lese- og skriveopplæring for voksne, sparegrupper og barne- og ungdomsskoler.

Misjonsløp er et løp hvor løperne finner folk som sier seg villig til å betale en bestemt, frivillig sum per runde som blir løpt.

Rundene er 200 meter lange. De som vil løpe, kan allerede nå begynne å finne sponsorer.

I anledning dette løpet oppfordrer vi til å ta med seg noe morsomt å kle seg ut i. Det vil bli gitt premie til de som løper lengst i ulike aldersgrupper, i tillegg til premie for best kostyme.

Ole Thorvaldo skal delta på misjonsløpet. Skal du?

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

Imponerende hundreårsfeiring i Kongo

Presentasjon av de første studentene som graduerte ved CBCNs universitet, evangeliseringskampanjer og besøk av Denise Nyakeru Tshisekedi, kona til presidenten, gjorde jubileumshelgen til en storslagen feiring.
Les mer

Årets julegave - Lederutvikling i Kongo

CBCN trenger dyktige ledere til sitt enorme arbeid i Nord-Kongo. Årets julegave går til lederutvikling hos vår samarbeidspartner CBCN.
Les mer
1 - 3 av 146
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone