Misjonsløp for alle sammen!
Misjonsløp for alle sammen!
24 mai 2018
Ole Thorvaldo, Blondie og dyra klare for Blink og misjonsløp.

Av Siri D. Fjeldberg

Ole Thorvaldo gleder seg stort til å treffe alle igjen på Blink i juli. - Jeg har øvd på noen nye trylletriks og prøvd ut en ny jordbærsmoothie med rognebær i stedet for jordbær. Det siste er forøvrig ikke å anbefale. Dessuten tok jeg med meg alle dyrene på ferie til Kristiansand for å bygge opp teamfølelsen. Da vi gikk ned Festningsgata møtte vi på en politimann som sa at jeg måtte ta med dyra til Dyreparken. Jeg gjorde selvfølgelig det, og vi koste oss veldig. Neste dag traff vi ham igjen og han sa strengt at jeg måtte ta med dyra til Dyreparken. Men da bare forklarte jeg ham at vi var på vei på kino.

Ellers har Blondie utvidet repertoaret også. - Jeg er jo verdens beste linedanser, men det handler jo om å utvikle seg, så i vinter har jeg begynt som trampolinedanser. Det tror jeg fører til at jeg er en stor utfordrer til Alle sammen Sjef Agnar Sæli i misjonsløpet. Selv om alle selvfølgelig kommer til å se på meg, er det jo hyggelig at flere er med.

Dyrene har også blitt bitt av trampolinedanserbasillen for å komme seg i form til løpet. - Løven Leon har mest tatt for seg siste del av treningen og utviklet seg til en skikkelig danseløve, forteller Ole Thorvaldo. - Gorillaen Georg har dessverre utviklet en alvorlig senestrekk, hvor hovedsenen er hardest rammet. Vi er litt i tvil om han skal bli friskmeldt til løpet. Elvira derimot har virkelig satset i år. Hun drømmer jo om å kunne fly som Dumbo. Dessverre var ikke ørene sterke nok da hun satset på trampolinen, og vi fant også ut at trampolinen ikke helt tålte vekten av en elefant.

Alle sammen sjef Agnar Sæli tar utfordringen fra sirkusteamet. - Jeg gleder meg selvfølgelig veldig. Det er viktig at vi er et godt fellesskap, det er det vi er skapt til, men vi skal også som fellesskap stå sammen for å hjelpe andre. Jeg har nok ikke prøvd meg på tramplinedansing, men har brukt mye tid på å spise og hvile, så jeg regner med å være i bra form til løpet.

Misjonsløpet blir på lørdagen på Blink i Stavern. Pengene vi samler inn skal gå til medisiner til barn i Kongo, og vi håper mange tar utfordringen fra Blondie og de andre i teamet!

For informasjon og påmelding til Blink: https://baptist.no/blink 

Meld deg på før 1. juni hvis du vil ha laveste pris!

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

Misjonsnytt

Siste nytt fra misjonsarbeidet i Kongo er sendt ut i Misjonsnytt 20. desember. Les om besøk i Kongo i november og de første inntrykkene til Turid og Jon Vestøl som skal være i Kongo til februar neste år.
Les mer

Norad tidobler gaver til prosjektene

I 2022 utfordrer vi på å gi en julegave til støtte for vårt samarbeid med baptistkirkene i Nord-Kongo (CBCN).
Les mer
1 - 3 av 133
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone