Vaktskifte i Lillesand
Vaktskifte i Lillesand
19 februar 2018
Søndag 18. februar overlot Tor Marius Gauslaa (th) stafettpinnen til Even Valderhaug som menighetens forstander.

Av Roger Dahl

Etter 15 år som menighetens pastor var det tid for skifte i ledelsen i Lillesand. Even Valderhaug, som har tatt over som forstander har lang fartstid som leder på Bedehuset hjemme i Valderhaug ved Ålesund. Etter at han avsluttet denne tjenesten flyttet han sørover til Lillesand, og tok også konsekvensen av den forståelse han var kommet fram til med tanke på dåp, og ble døpt på bekjennelse av tro.

Etter hvert ble det klart for Valderhaug at Gud kalte til tjeneste, noe som falt sammen med at Gauslaa ga tydelige signaler om at han ville trappe ned som forstander for menigheten.

Betelmusikken deltok med sang i festsamværet.

Det var hilsener fra baptistmenighetene i Kristiansand og  Arendal, fra de andre kristne menighetene i Lillesand, ordfører Arne Thomassen  i Lillesand og fra Det Norske Baptistsamfunn.

 

 

 

 

Les også

110 år i samme hus

Baptistene i Lillesand feirer i år jubileum, og ønsker å være en menighet som når ut til nye mennesker. Senest i januar var det dåpsfest og to nye medlemmer.
Les mer

Suksess med lavterskeltilbud i Lillesand

- Vi starta Varmestue i Betel høsten 2003. Fra starten av har det vært jevn vekst av gjester, slik at det nå samles 50 til 70 hver gang, sier pastor Tor Marius Gauslaa.
Les mer
1 - 2 av 2

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone