Suksess med lavterskeltilbud i Lillesand
Suksess med lavterskeltilbud i Lillesand
1 desember 2011
- Vi starta Varmestue i Betel høsten 2003. Fra starten av har det vært jevn vekst av gjester, slik at det nå samles 50 til 70 hver gang, sier pastor Tor Marius Gauslaa.
- Vi starta Varmestue i Betel høsten 2003. Fra starten av har det vært jevn vekst av gjester, slik at det nå samles 50 til 70 hver gang, sier pastor Tor Marius Gauslaa. Fra begynnelsen av var det noen ganske få sjeler som var samla til bibelundervisning, sang, musikk – og sosialt fellesskap rundt kveldsmatbordet. - Siden har vi kunnet glede oss over jevn vekst, sier en smilende pastor Tor Marius Gauslaa. - Vi legger vinn på å ha et varmt og uformelt fellesskap og har medvirkende venner som gir oss evangeliet i sang, musikk og vitnesbyrd. Gauslaa forteller at her er det ikke lov å bruke “pekefinger” mot noen. - Vi proklamerer Guds inkluderende kjærlighet til alle mennesker. De som kommer, kommer fra ulike “båtlag”, både fra Lillesand og distriktene, blant annet Kristiansand og Arendal, sier Gauslaa, og forteller at det er smil og latter, men også tårer og smerte. - Vi deler det med hverandre. En flokk trofaste sangere og musikere utgjør “Betelvennene” som synger gode og gamle evangeliske sanger. På norsk. Kveldsmaten spises ved langbord. Folk smører skiva sjøl, Og etterpå vanker det heimebakte kaker. Alt arbeid i Lillesand Baptistmenighet gjøres på dugnad. Varmestua finansieres ved kollekt. Og overskuddet brukes i menighetens øvrige arbeid. I tillegg til den ukentlige varmestua, holdes det gudstjeneste hver eneste søndag. Menigheten gleder seg over vekst og trivsel. I inneværende år er det utvendige inngangspartiet renovert. Og nå holder vi på å ferdigstille ny inngang for funksjonshemmede.

Les også

Vaktskifte i Lillesand

Søndag 18. februar overlot Tor Marius Gauslaa (th) stafettpinnen til Even Valderhaug som menighetens forstander.
Les mer

110 år i samme hus

Baptistene i Lillesand feirer i år jubileum, og ønsker å være en menighet som når ut til nye mennesker. Senest i januar var det dåpsfest og to nye medlemmer.
Les mer
1 - 2 av 2

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone