110 år i samme hus
110 år i samme hus
14 april 2013
Baptistene i Lillesand feirer i år jubileum, og ønsker å være en menighet som når ut til nye mennesker. Senest i januar var det dåpsfest og to nye medlemmer.

Ved årsskiftet bestod menighetsfamilien av 123. og menigheten samles regelmessig til gudstjenester og andre samlinger, som Varmestua på onsdag, eller bibelsamtaler og fellesskap annenhver tirsdag, for å nevne noe. Den lille Sørlandsmenigheten tar også godt vare på kirken. I sin hilsen til menigheten på årsmøtet oppsummerte viseforstander Peder Martin Iidsøe liland det slik:

–Vi har gjennom flere år gjennomført en renovering av huset, nå sist med handikapinngang, utbedret trapp og hovedinngang, og behandling av utvendige vegger og sokkel. Det legger nok alle i Øvregate merke til.

Forstander Tor Marius Gauslaa har gjort forstanderjobben på dugnad i 10 år nå, og fortsetter med det. I det hele tatt gjøres alt arbeid på dugnad, understreker Liland, som også sier at menigheten har et ønske om også å se yngre mennesker, barn og unge og voksne bli inkludert i fellesskapet.

Baptistkirken i Øvregate er et godt sted for Lillesand Baptistmenighet å samles (foto: www.norske-kirker.net )

Les også

Vaktskifte i Lillesand

Søndag 18. februar overlot Tor Marius Gauslaa (th) stafettpinnen til Even Valderhaug som menighetens forstander.
Les mer

70-årsjubileum på Stokkøya

Baptistene helt ute ved skipsleden forbi Fosenhalvøya inviterte til 70-årsjubileum i pinsehelga. Stokkøy Baptistmenighet har en naturlig plass i lokalsamfunnet, som i forkant av menighetsstiftelsen opplevde en stor vekkelse.
Les mer

Suksess med lavterskeltilbud i Lillesand

- Vi starta Varmestue i Betel høsten 2003. Fra starten av har det vært jevn vekst av gjester, slik at det nå samles 50 til 70 hver gang, sier pastor Tor Marius Gauslaa.
Les mer
1 - 3 av 5

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone