Over 1200 kristne barnesanger på Spotify
Over 1200 kristne barnesanger på Spotify
27 juli 2017
Den kristne medieklubben Superblink har laget ei spilleliste med 1209 kristne barnesanger på Spotify. Artistene Mathias og Pernille er blant dem som anbefales på Spotify av Superblink. (Pressefoto)

Av KPK

Superblink eies og drives av NLM Ung (tilknyttet Norsk Luthersk Misjonssamband) i samarbeid med Norea Mediemisjon og IMF Ung.

– Jeg har tenkt på det lenge at det hadde vært fint om foreldrene kunne finne ei spilleliste med kristne barnesanger på Spotify, sier redaktør i Superblink, Torunn Haraldsen til NLMs magasin Utsyn.

– Jeg har ikke sett noe tilsvarende og har savnet dette for mine egne barn.

Norske artister
Haraldsen forteller til Utsyn at spillelista Superblink har satt sammen inneholder både nye og gamle sanger fra norske artister som synger på norsk og engelsk.

– Vi har tatt fra de albumene som virker bra. Vi har for eksempel musikk fra en ny CD av Mathias og Pernille som kom ut i fjor høst. Også Line, Kim og Rune fra jeg var liten ligger der, sier redaktøren.

Spillelista passer ifølge Haraldsen best for målgruppa til Superblink som er 4 til 12 år

– Men vi har også tatt med sanger fra Oslo Soul teens. De ligger jo i det øvre alderssjiktet for vår målgruppe.

Bort fra CD
Alle kan lytte til spillelista på streamingtjenesten, men hvis du vil unngå reklame eller vil laste ned lista til offline bruk må du ha et Spotify-medlemsskap.

– Veldig mange har allerede et medlemskap i Spotify. Da kan du enten spille musikken direkte eller laste den ned. De fleste som har barn i Superblink-alderen kjenner til Spotify, sier Haraldsen.

Superblink produserer fortsatt CD-er som de sender ut til abonnentene sine, men redaktøren sier de også følger med i den tekniske utviklingen.

– I februar sender vi ut en ny CD som vedlegg til klubbavisen. Men for første gang legges også lydfilen ut på superblink.no. Dette er en konsekvens av at færre og færre har CD-spillere. På sikt vil CD-produksjonen opphøre og alt legges på lydfil i stedet, sier Haraldsen. KPK

Les også

Masterstudie i praktisk teologi

Fokus på lederskapets, spiritualitetens og forkynnelsens betydning for at menigheter skal kunne utvikles og vokse.
Les mer

Kristina ansatt som barnearbeider i Tromsø

Crazy Crew er navnet på den nye tweens-gruppa som er i ferd med å etablere seg i Tromsø baptistmenighet. I Crazy Crew står musikk, dans og drama i høysetet. For å lede arbeidet har menighten ansatt Kristina Thu (i midten) i 20 prosent som barnearbeider.
Les mer

Skal be for barna 24 timer i døgnet i en uke

Søndagsskolen Norge ønsker seg enda flere voksne forbedere for sin bønneuke der barna blir bedt for døgnet rundt.
Les mer
1 - 3 av 39
1 2 3 4 5 ... 13 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone