Flott kirkeinnvielse i Egersund
Flott kirkeinnvielse i Egersund
17 september 2010
Zion Baptist Church i Egersund hadde en fargerik og festlig innvielse av nytt kirkebygg i Egersund søndag 29. august.
Det var helt fullt i kirken, som de har kjøpt fra Frikirken i Egersund. Chin fellesskapet hadde feiret begivenheten i flere dager når de åpnet kirken offisielt for hele byen. Det er helt tydelig at menigheten allerede har en synlig plass i byen og at de er satt pris på både av byens innbyggere, det offentlige og byens andre menigheter. Det var lykkeønskninger fra sognepresten, predikantringen, flere menigheter og varaordfører. Det var sterkt å oppleve gleden over et nytt kirkebygg midt i den sorgen som dette fellesskapet nettopp nå har opplevd i forbindelse det ett år gamle ekteskapet som endte i tragedie da ektemannen knivdrepte sin kone. Begge tilhørte menigheten. Det ble en påminnelse om at håpet og troen som dette kirkebygget symboliserer er selve livsnerven som deres liv bygger på og som gir dem styrken til å leve med både sorg og glede, motgang og medgang. Magnar Mæland, som har hatt et tett forhold til menigheten helt siden oppstart i 2007, ledet møtet og påtroppende generalsekretær Terje Aadne og integrasjonspastor Peter Ngaidam representerte DNB. Det var også hilsener fra Chin menigheter og organisasjoner fra hele Norge. Av Terje Aadne

Les også

På oppdrag i Chin-staten

Før påske var misjonsleder Lise Kyllingstad på besøk i Burma for å se på ulike muligheter for bistands– og hjelpearbeid inn i Chin-staten.
Les mer

Ny baptistkirke innvies

Carson Baptist Church i Grimstad har flyttet inn i egen kirkebygning, og 1. desember foregikk den høytidelige innvielsen.
Les mer

Voluntører i Hakha

- Jeg er et velsignet barn, at jeg får komme tilbake til Chin-staten.
Les mer
1 - 3 av 19
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone