Misjonshistorie på nett
Misjonshistorie på nett
12 januar 2011
Nå kan du lese pionermisjonær Frithjov Iversens fortelling fra sine første år i Kongo, 1922-25, på nett. En stor del av hans mangfoldige produksjon er samlet på nett.

Nå kan du lese pionermisjonær Frithjov Iversens fortelling fra sine første år i Kongo, 1922-25 på nett.

"Mine følelser kan jeg ikke beskrive. Denne baaten skulde føre mig til Kongo, mine ønskers maal, det sted jeg hadde drømt om og talt om saa meget! I otte aar drømte jeg om min Kongoreise før jeg nu virkelig stod paa dækket av den baat som skulde føre mig til de fjerne fiskebanker. Og nu —. Gud være tak, der en stor del av hans mangfoldige produksjon er samlet."

Resten av boka finner du her På Iversennettstedet, som er utviklet av sønnen Ludwig Iversen finnes det blant annet tekst og noter til en god del av hans sanger, flere av diktsamlingene, blant annet "I skaperens tempel" er tilgjenglig.

Det samme gjelder bilder, lydklipp m.m. knyttet opp mot pionermisjonæren, forfatteren og komponisten Frithjov Iversen. Besøk nettstedet om Frithjov Iversen

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

Misjonsnytt

Siste nytt fra misjonsarbeidet i Kongo er sendt ut i Misjonsnytt 20. desember. Les om besøk i Kongo i november og de første inntrykkene til Turid og Jon Vestøl som skal være i Kongo til februar neste år.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 218
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone