Misjonshistorie på nett
Misjonshistorie på nett
12 januar 2011
Nå kan du lese pionermisjonær Frithjov Iversens fortelling fra sine første år i Kongo, 1922-25, på nett. En stor del av hans mangfoldige produksjon er samlet på nett.

Nå kan du lese pionermisjonær Frithjov Iversens fortelling fra sine første år i Kongo, 1922-25 på nett.

"Mine følelser kan jeg ikke beskrive. Denne baaten skulde føre mig til Kongo, mine ønskers maal, det sted jeg hadde drømt om og talt om saa meget! I otte aar drømte jeg om min Kongoreise før jeg nu virkelig stod paa dækket av den baat som skulde føre mig til de fjerne fiskebanker. Og nu —. Gud være tak, der en stor del av hans mangfoldige produksjon er samlet."

Resten av boka finner du her På Iversennettstedet, som er utviklet av sønnen Ludwig Iversen finnes det blant annet tekst og noter til en god del av hans sanger, flere av diktsamlingene, blant annet "I skaperens tempel" er tilgjenglig.

Det samme gjelder bilder, lydklipp m.m. knyttet opp mot pionermisjonæren, forfatteren og komponisten Frithjov Iversen. Besøk nettstedet om Frithjov Iversen

Relaterte lenker

Les også

Fra Bernhard Aalbu til Lise Kyllingstad

I takknemlighet til Gud for det vi har fått være med på feirer Det Norske Baptistsamfunnet 100 års tilstedeværelse i Kongo.
Les mer

Stolt historie

For 160 år siden ble den første norske baptistmenigheten stiftet. Til 150 årsmarkeringen lagde vi film som vi gjerne deler på nytt!
Les mer

Virus- og valutatrøbbel for baptistprosjekt

Skoleprosjekt i det nordlige Kongo går i en bratt motbakke. Nå appelleres det til ekstra giverinnsats.
Les mer
1 - 3 av 202
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone