Ny dugnadsuke på skolesenteret
Ny dugnadsuke på skolesenteret
6 juni 2011
I Uke 23 blir det ny dugnadsuke med Dag Frode Vaagsnes i spissen.

Etter at hovedleiligheten i "rektorboligen" ble pusset opp i fjor høst planlegger nå Vaagsnes at det vil dugnadsuke igjen. Denne gangen håper Vaagsnes at det kan gjøres praktisk arbeid på både Holtekilen folkehøgskole og Baptistenes Teologiske Seminar.

- Det er derfor flott om mange nevenyttige folk i Baptistsamfunnet melder seg til tjeneste for fellesskapet, sier Dag Frode Vaagsnes og forteller at arbeidet denne gangen vil dreie seg om vanlig vedlikeholdsarbeid denne gangen.

Det innebærer arbeid i hage, utvendig vedlikehold av boliger, vask av vinduer, maling, boning o.a.

Dugnaden begynner mandag 6.juni kl 12 og avsluttes på fredag 10. juni kl 12. Vaagsnes vil koordinere dugnaden og behovene sammen med skolenes rektorer og vaktmestere.

For spørsmål ta kontakt med undertegnede på tlf 48287610 e‑post da‑vaag@online.no

"Rektorboligen", som ble renovert på dugnad i fjor høst,  er nå utleid på tre års kontrakt for 16000,‑ i måneden fra april. Det gleder Dag Frode Vaagsnes seg over og avslutter med et av sine slagord: - Sammen for en bedre skole!

Les også

Du kan bidra til en bedre skole

Oslofjord Folkehøgskole trenger sårt hjelp med praktisk arbeid og vedlikehold til sommeren. Bygningsmassen drar på årene og din arbeidsinnsats kan gjøre en stor forskjell:
Les mer

Slik det en gang var på Holtet

Baptistsamfunnet kjøpte Holtet gård i Bærum i 1950. Også parken ned mot sjøen, som på 1930-tallet var utrolig velholdt. På eiendommen ligger i dag Holtekilen folkehøgskole og Høyskolen for Ledelse og Teologi. (Bildet er fra Bærum biblioteks samlinger. )
Les mer

HLT topp tre i landet på studiekvalitet

Mars måned betyr årsrapportering og evaluering. Heldigvis kan vår høyskole igjen vise til gode resultater. Studenttallet steg med 12 % til 278 studenter, og antallet studiepoeng som ble avlagt pr. student var litt høyere enn landsgjennomsnittet.
Les mer
1 - 3 av 43
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone