Du kan bidra til en bedre skole
Du kan bidra til en bedre skole
20 april 2021
Oslofjord Folkehøgskole trenger sårt hjelp med praktisk arbeid og vedlikehold til sommeren. Bygningsmassen drar på årene og din arbeidsinnsats kan gjøre en stor forskjell:

Til sommeren skal det ikke være vandrerhjem på Oslofjord Folkehøgskole, og skolen blir derfor stående tom i lengre perioder om gangen. Dette gir unike muligheter til oppussing og vedlkehold, opplyser rektor Kristina Sletten Andersen.

I mange år har skolen hatt gleden av at det har kommet en dugnadsgjeng på forsommeren og en på sensommeren. Mange av dem som har vært trofaste begynner å trekke på årene. Derfor har rektor tatt kontakt, og sier til nettstedet baptist.no:

- Vi ønsker å rekruttere de som nylig har blitt pensjonister, som er litt yngre. Vi tilbyr rom for overnatting og mulighet for å ordne seg mat på elevkjøkken. Folk kan holde smittevennlig avstand fordi vi har ulike behov spredt rundt både innendørs og utendørs. Vi er takknemlig for alt fra en til mange dager😉

Rektor opplyser at hele perioden fra siste del av mai til midt i august er gode dugnadsperioder, med unntak av juli måned da vaktmesteren har ferie. Det er bare å ta kontakt med vaktmester Steinar Berg, og ta initiv til å ha med deg en gjeng til gode dager på baptistenes folkehøgskole.

Kontakt:
Steinar Berg, tlf: 99 72 82 33 eller epost: steinar@oslofjord.fhs.no

 

 

 

 

Les også

En sosial øy

Når samfunnet ellers har strenge restriksjoner for hvor mange som kan møtes, har Oslofjord Folkehøgskole blitt til en sosial øy for unge mennesker.
Les mer

Sterk oppgang for baptist-folkehøgskole

Oslofjord Folkehøgskole i Bærum har høyere søkertall enn på flere år. Nå håper de på en positiv korona-effekt.
Les mer

40 % flere søkere enn i fjor

Oslofjord Folkehøgskole har markant økning i søknadstallet pr 1. juni.
Les mer
1 - 3 av 11

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone