tre stykker ble døpt, en baby ble helbredet og alle evangelistene satte hverandre stevne. Misjonær Øyvind Hadland forteller om påskefeiring med evangeliseringstur til landsbyen Fikengresselv, som er det norske navnet på landsbyen Huay Ya Sai.
Misjonær Øyvind Hadland var i påsken på evangeliseringstur til landsbyen Fikengresselv, som er det norske navnet på landsbyen Huay Ya Sai. Øyvind forteller det slik i sitt nyhetsbrev: - Alle evangelistene var samlet, og de besøkte familiene i landsbyen. De fortalte at de fleste landsbybeboerne hadde en god forståelse av de gode nyhetene og at mange vurderte å bli etterfølgere av Jesus, men at de ikke var klar til å ta en avgjørelse enda. Dette viser at evangelist Nalong, som bor i landsbyen, har gjort en beundringsverdig jobb. På formiddagene hadde vi undervisning for de nye troende i landsbyen. Det var dåp av tre nyfrelste mens vi var der, så nå er der hele 18 medlemmer i denne nye menigheten. Helt fantastisk. Vi hadde også noen herlige lovsangsstunder. Fellesskapet mellom evangelistene er veldig godt. Siste formiddag hadde vi nattverd sammen, evangelistene, de nye troende fra Fikengresselv og 30 ungdommer fra menigheten som støtter Nalong og familien. Det var en opplevelse av ”Komme ditt rike”, dvs. himmel på jord. På bloggen til familien Hadland kan du  lese den rørende historien om moren som ble frelst og babyen som ble helbredet i Fikengresselv.

Les også

Tar ikke gjenvalg

Terje Aadne har varslet hovedstyret at han avslutter tjenesten som generalsekretær sommeren 2020, etter ti år som Baptistsamfunnets leder.
Les mer

Pioner på Kypros

Det er bare et par år siden Kypros, som et av de siste landene i Europa, fikk en egen baptistmenighet, plantet av pastor Anton Balakumar Sinnathamby fra Norge.
Les mer

Hvordan bli en bedre menighetsplanter og pastor?

Mike Pears er direktør for International Baptist Study Center i Amsterdam, og har mange års erfaring som pastor og menighetsplanter i England. Tirsdag 2. april deltar han på fagdag.
Les mer
1 - 3 av 127
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone