To medlemssøknader
To medlemssøknader
25 januar 2013
Hovedstyret har publisert sakslisten til landsmøtet på Stavern, 3.-4. juli. En chin-menighet og en karen-menighet har søkt medlemskap i Der Norske Baptistsamfunn. Begge menighetene er nyetablerte.
Hovedstyret har publisert sakslisten til landsmøtet på Stavern, 3.-4. juli.  En chin-menighet og en karen-menighet har søkt medlemskap i Der Norske Baptistsamfunn. Begge menighetene er nyetablerte. Av Roger Dahl Landsmøtet blir forelagt to søknader om medlemskap. Det er Peniel Matu Church, Elverum og Smurna Karen Baptist Church. Menigheten på Elverum blir den første chin-menigheten som bruker matu-språket. Det har ikke vært baptistmenighet på Elverum tidligere. Noen av medlemmene har tilhørt Hamar Baptistmenighet. Menigheten består av 29 barn og voksne. Karen-menigheten i Trondheim har over 60 barn og voksne, bosatt hovedsakelig i Trondheim og Levanger. Snaut halvparten har tidligere tilhørt Trondheim Baptistmenighet. Om de to menigetene tas opp vil Baptistsamfunnet ha 95 medlemsmenigheter. Landsmøtet er første del av Baptistsamfunnet nye storsatsning for sommerstevner med BLINK 2012. Bildet er hentet fra medlemsopptak i 2011.

Les også

Neste generasjon er viktig

Bjørn Bjørnø, som er innstilt som ny generalsekretær, har sett hvor avgjørende et godt barne- og ungdomarbeid er for menighetene.
Les mer

Glede over ny menighet

Telemark Chin Baptist Church ble tatt opp som ny medlemsmenighet i landsmøtet 2019.
Les mer

Menighetsdannelse

Telemark Chin Baptist Church forbereder seg til å bli selvstendig baptistmenighet.
Les mer
1 - 3 av 134
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone