Glede over ny menighet
Glede over ny menighet
6 juli 2019
Telemark Chin Baptist Church ble tatt opp som ny medlemsmenighet i landsmøtet 2019.

Av Roger Dahl

Telemark Chin Baptist Church består av innflyttere fra Chin-staten i Burma. De fleste bor i Skien og de andre kommune sør i Telemark.  Menigheten, som ble stiftet 26. januar, har tidligere vært en egen arbeidsgren i Skien Baptistmenighet.

Menigheten har eget kirkebygg og og består av omkring 70 personer. John Tha Cung (nr 2 fra venstre på bildet) er pastor i menigheten. Han har teologisk utdannelse både fra Burma og fra Norge. Menigheten er engasjert også i Norway Christian Chin Federation.

På bildet ønsker generalsekretær Terje Aadne representantene for menigheten velkommen som menighet i Det Norske Baptistsamfunn.

 

Les også

Husk påmelding til landsmøtet

Fra 30. oktober til 1. november inviterer vi til landsmøte på Gardermoen med saksbehandling, godt fellesskap og utrustning til tjeneste på dagsorden. Vi ber om at menighetene velger delegater, og at alle melder seg på innen 5. oktober.
Les mer

Innstiller to kandidater

Valgkomiteen har innstilt både Jon Vestøl og Sissel Merete Berg som kandidater til ledervervet i hovedstyret.
Les mer

Felles forståelse

Etter en sommer med dialog, men også krevende runder om intern uenighet i media, er en nå enige om å gå videre sammen mot landsmøtet og i prosessen med baptistisk identitet.
Les mer
1 - 3 av 114
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone