Å møte Hillsong-menigheten i London var målet da 19 ungdommer og ledere satte kursen i vesterled fra Arendal sent i fjor høst
Å møte Hillsong-menigheten i London var målet da 19 ungdommer og ledere satte kursen i vesterled fra Arendal sent i fjor høst. Av Roger Dahl –Det var en enorm forventing til møtet ungdommene skulle delta på, kan vi lese av menighetsbladet. –Vi kjenner at det sitrer i kroppen av spenning. Når dørene åpnes møtes vi av et nærmest eventyrlig røyk- og lysshow, og en fantastisk lydtrykk. Vi koser oss og erfarer at det ikke bare er en scene for storslagen underholdning, men en arena der Den Hellige Ånd er tilstede, det er som å ta og føle på, skriver Bjørn Ivar Sigbjørnsen i menighetsbladet. Ungdommene kunne glede seg over to hillsong-møter denne helga, litt tid til sightseeing shopping ble det også før turen gikk hjem til Arendal. Og ikke minst var det stor glede over at et nytt navn fra Club-X, som ungdomsklubben heter, har blitt innskrevet med evig skrift, fortelles det i menighetsbladet.  

Les også

Finnes det migrantmenigheter?

Unge mennesker med migrantforeldre kjenner seg ikke igjen i begrepet.
Les mer

Leksehjelp i Arendal

Leksehjelpgjengen i Arendel gjør det de kan for å senke terskelen til kirka og legge tilrette for at barn føler seg sett.
Les mer

Reiser sammen på Vekstakademiet

-Vi kan ha de samme målene, men vi trenger å finne de samme metodene også, sier Unni Thorbjørnsen fra Arendal Baptistmenighet.
Les mer
1 - 3 av 20
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone