Reiser sammen på Vekstakademiet
Reiser sammen på Vekstakademiet
10 april 2018
-Vi kan ha de samme målene, men vi trenger å finne de samme metodene også, sier Unni Thorbjørnsen fra Arendal Baptistmenighet.

Av Siri D. Fjeldberg

Vekstakademiet er en konferanse for menighetsledere i ulike kategorier. Dette er en unik mulighet til å gjøre et dypdykk i eget menighetsarbeid. Målet for konferansen er at menigheten skal vurdere hvordan de prioriterer og disponerer tid og ressurser for i større grad å gjøre det de er kalt til å gjøre.

- Forventingen min er at jeg og de jeg reiser sammen med skal kunne få utvidet kunnskap som hele menigheten kan dra nytte av, sier Svein Arild Reiersølmoen, pastor i Arendal Baptistmenighet. - Jeg håper jo at vi skal bli flinkere til å fordele oppgaver og at flere i menigheten skal ha eierskap til det ulike arbeidet vi gjør. Det er ofte at det er litt ensomt å jobbe som pastor, og Vekstakademiet blir en fin arena til å bygge nettverk og møte de som har kommet lenger enn meg. Vi er jo også flere fra menigheten som drar, så vi kan jobbe videre med dette når vi kommer hjem.

- For meg er det viktig at unge mennesker får møte Jesus tidlig i livet. Jeg har møtt mange som sliter og jeg mener jo at troen kan gi den freden og tilhørigheten de savner. Derfor er det så viktig at vi finner de samme metodene for å bygge menigheten og utvikle fellesskapet, sier Unni.

Vekstakademiet er et samarbeid mellom Misjonskirken Norge og Det Norske Baptistsamfunn. Konferansen er på Ansgarskolen i Kristiansand 17.-20. juni. Temaene for seminarene på konferansen er bla. «Å bygge en tydelig menighetskultur», «De viktigste tingene en menighet gjør» og «Å lede gjennom prioriteringer». Det er også satt av god tid til samtale og refleksjon. Mer informasjon og påmelding finner du på mknu.no/vekstakademiet.

 

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer
1 - 3 av 107
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone