Ny aktivitet i Tvedestrand etter at menigheten der ble nedlagt
Ny aktivitet i Tvedestrand etter at menigheten der ble nedlagt
27 august 2013
Sist lørdag hadde baptistene aksjon på storsentert Grisen i Tvedestrand.
Sist lørdag hadde baptistene aksjon på storsentert Grisen i Tvedestrand. Av Terje Aadne Det er Jan Christensen, som  gjennom Arendal Baptistmenighet startet et nytt arbeid i Tvedestrand, etter at den gamle baptistmenigheten i byen la end sin virksomhet og gikk inn i Arendal for noen få år siden. Arendal Baptistmenighet overtok da kirken, de har gjennomført en betydelig oppgradering av leiligheten i kirka, leieinntektene fra denne er med å dekke kostnadene ved å ha eiendommen. med Jan Christensen i spissen haren satset på å kunen etablere ny aktivitet i kirkebygget. Lørdag var Christensen og de som står med han i dette ved  storsenteret Grisen i Tvedestrand med hoppeslottet Noah’s ark, utdeling av barnebibler, dvd’er og med invitasjon til møte i Tvedestrand baptistkirke. De solgte vafler til inntekt for barnesanatorium i Bulgaria og fikk be til frelse med en ung jente og en dame fra Armenia. En gang i måneden er det møte i Baptistkirka i Tvedestrand. I tillegg samles menigheten Karani Karen Baptistmenighet også i baptistkirken i Tvedestrand.

Les også

Leksehjelp i Arendal

Leksehjelpgjengen i Arendel gjør det de kan for å senke terskelen til kirka og legge tilrette for at barn føler seg sett.
Les mer

Tar ikke gjenvalg

Terje Aadne har varslet hovedstyret at han avslutter tjenesten som generalsekretær sommeren 2020, etter ti år som Baptistsamfunnets leder.
Les mer

Pioner på Kypros

Det er bare et par år siden Kypros, som et av de siste landene i Europa, fikk en egen baptistmenighet, plantet av pastor Anton Balakumar Sinnathamby fra Norge.
Les mer
1 - 3 av 77
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone