Baptistenes sommerfest - Blink 2014
Baptistenes sommerfest - Blink 2014
9 juli 2014
Det er bare noen dager igjen. Vi kan fremdeles hjelpe deg med overnatting.
Det er bare noen dager igjen. Vi kan fremdeles hjelpe deg med overnatting. Av Roger Dahl Det er fortsatt mulig å få med deg Blink 2014. Det er en del ledig kapasitet på Politihøyskolen og også på Fredtun (fra mandag til torsdag), så vi  tar fortsatt i mot gjester til overnatting. Bestilling gjøres på e-post eller tlf 95975478 til Roger Dahl. På campingen er det fortsatt mye ledig plass, slik at om du har telt, campingvogn- eller bobil er det bare å melde fra på vanlig måte. Vi har godt med plass tilgjengelig. Vi som har forberedt Blink 2014 i lang tid gleder oss til å møte dere alle, som kommer til Stavern for å dele godt fellesskap. Men også for å la dere inspirerer av alt det gode som skjer. Du får høre inspirerende forkynnelse på kveldsmøtene av Nabil Costa, Håkon Sigland, Knut Olaf Frikstad og Ingrid Lindberg. Du får være med i inspirerende lovsang, enten det er Inga Tolås med band, eller det er "Blink-teamet" fra Tistedal som synger og spiller. Les mer på programsidene; om det spennende programmet, om mulighetene for å bo, og se for deg hvordan du kan senke skuldrene en hel uke, være sammen med gode venner, møte nye venner, og ikke minst erfare Guds kjærlighet og godhet gjennom Blink 2014. Vi er over 500 påmeldte. Vil du være emd å øke dette tallet ytterligere?

Les også

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

Menighetstur til israel og Palestina

Høstferien arrangerte Skien baptistkirke menighetstur til Israel og Palestina.
Les mer

På plass i nye lokaler

Baptistsamfunnet og Ung baptist flyttet mandag 20. mai inn i nye lokaler, samlokalisert med Misjonskirken Norge i Oslo sentrum.
Les mer
1 - 3 av 43
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone