Vil bygge kapell i landsbyen Huay Va
Vil bygge kapell i landsbyen Huay Va
23 oktober 2014
Landsbyen ligger i distrikt 7, som det blir kalt, der Thailand Lahu Baptist Convention starta evangeliseringsarbeidet for eit par år sida.
Landsbyen ligger i distrikt 7, som det blir kalt, der Thailand Lahu Baptist Convention starta evangeliseringsarbeidet for eit par år sida. Av Øyvind Hadland De starta da opp arbeid i landsbyen Huay Va. Denne landsbyen er òg relativ stor i lahu-målestokk med 500 innbyggjarar. Landsbyen ligg i Lampang-provinsen og er den fyrste landsbyen i denne provinsen TLBC arbeider i. Norachai oppmodar oss om å be for dei åndelege leiarane i landsbyen,. Distrikt 7 har samla inn midlar for å kjøpe ein grunn i Huay Va, der skal til å byggje eit hus til evangelisten og eit lite klasserom/kapell til å ha samlingar i og undervise i lese og skrive lahu.

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

Imponerende hundreårsfeiring i Kongo

Presentasjon av de første studentene som graduerte ved CBCNs universitet, evangeliseringskampanjer og besøk av Denise Nyakeru Tshisekedi, kona til presidenten, gjorde jubileumshelgen til en storslagen feiring.
Les mer

Årets julegave - Lederutvikling i Kongo

CBCN trenger dyktige ledere til sitt enorme arbeid i Nord-Kongo. Årets julegave går til lederutvikling hos vår samarbeidspartner CBCN.
Les mer
1 - 3 av 174
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone