På veg til Kongo på teamtur
På veg til Kongo på teamtur
14 februar 2016
I samarbeid med Ung baptist sender Baptistsamfunnet i dag fem unge mennesker på tur til Kongo.

Gjengen er  på vei til et to ukers opphold i Buta i Nord-Kongo. Det skal bli spennende dager med musikk-workshop, utveksling av tanker og erfaringer mellom norske og kongolesiske ungdommer, samt oppfølging av Norad-finansierte prosjekter.

Med på turen er reiseleder Gunnar Jan Eines og misjonsleder Lise Kyllingstad. I Buta i Kongo møter gruppa en annen norsk delegasjon, som skal reise hjem ti Norge igjen etter to uker på reise rundt i hele Bas Uele sammen med Anne Britt Eines.  

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

Imponerende hundreårsfeiring i Kongo

Presentasjon av de første studentene som graduerte ved CBCNs universitet, evangeliseringskampanjer og besøk av Denise Nyakeru Tshisekedi, kona til presidenten, gjorde jubileumshelgen til en storslagen feiring.
Les mer

Årets julegave - Lederutvikling i Kongo

CBCN trenger dyktige ledere til sitt enorme arbeid i Nord-Kongo. Årets julegave går til lederutvikling hos vår samarbeidspartner CBCN.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone