På veg til Kongo på teamtur
På veg til Kongo på teamtur
14 februar 2016
I samarbeid med Ung baptist sender Baptistsamfunnet i dag fem unge mennesker på tur til Kongo.

Gjengen er  på vei til et to ukers opphold i Buta i Nord-Kongo. Det skal bli spennende dager med musikk-workshop, utveksling av tanker og erfaringer mellom norske og kongolesiske ungdommer, samt oppfølging av Norad-finansierte prosjekter.

Med på turen er reiseleder Gunnar Jan Eines og misjonsleder Lise Kyllingstad. I Buta i Kongo møter gruppa en annen norsk delegasjon, som skal reise hjem ti Norge igjen etter to uker på reise rundt i hele Bas Uele sammen med Anne Britt Eines.  

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

Misjonsnytt

Siste nytt fra misjonsarbeidet i Kongo er sendt ut i Misjonsnytt 20. desember. Les om besøk i Kongo i november og de første inntrykkene til Turid og Jon Vestøl som skal være i Kongo til februar neste år.
Les mer

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone