På veg til Kongo på teamtur
På veg til Kongo på teamtur
14 februar 2016
I samarbeid med Ung baptist sender Baptistsamfunnet i dag fem unge mennesker på tur til Kongo.

Gjengen er  på vei til et to ukers opphold i Buta i Nord-Kongo. Det skal bli spennende dager med musikk-workshop, utveksling av tanker og erfaringer mellom norske og kongolesiske ungdommer, samt oppfølging av Norad-finansierte prosjekter.

Med på turen er reiseleder Gunnar Jan Eines og misjonsleder Lise Kyllingstad. I Buta i Kongo møter gruppa en annen norsk delegasjon, som skal reise hjem ti Norge igjen etter to uker på reise rundt i hele Bas Uele sammen med Anne Britt Eines.  

Les også

Studietur til Tyrkia

Vi selger noen få restplasser på studieturen for baptistledere til Tyrkia 6.-12. september.
Les mer

Vi må hjelpe

Baptistkirken i Drammen bærer navnet Eben Eser. Det betyr "Hittil har Herren hjulpet". Vi ber om at Herren vil fortsette å hjelpe - og nå spesielt folket i Ukraina
Les mer

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone