Recap fra landsmøtet i Skien baptistkirke
Recap fra landsmøtet i Skien baptistkirke
5 juli 2024
Vi hadde landsmøte i i juni med 280 deltakere fra over 60 ulike menigheter. Nå kan du se filmen vi satte sammen fra landsmøtet.

På landsmøtet ble forslaget om innføring av en suspensjonsordning knyttet opp mot vesentlig brudd på kriteriene for å være medlemsmenighet i Baptistkirken Norge vedtatt med over 90% av stmmene. Ordningen ble knyttet sammen med den eksisterende utelukkelsesparagrafen. Det betyr at brudd på medlemskriteriene må være av en slik karakter at det fra hovedstyrets side vurderer det som en potensiell utelukkelsessak før suspensjon fra de demokratiske prosessene ilegges.

Vi ønsket velkommen Bethel Tigrigna Kirke (Stavanger) og Klippen International Church (Sandnes) som nye medlemmer av Baptistkirken Norge.

Våre misjonærer, Simen Andersen (Frankrike) og  Turid og Jon Vestøl (Kongo) fortalte om sitt arbeid og hvordan Gud arbeider  på stedene de tjener. Det var en stor velsignelse gi pastor og forkynnergodkjennelse til 6 nye pastorer, 1 forkynner og 1 misjonær i Baptistkirken Norge. Vi ber for deres familier og at deres tjeneste vil være velsignet når de fortsetter å følge Guds kall.

I forbindelse med behandling av arbeidsplanene inviterte vi til en inspirasjonssamling der vi hadde vi mange aktiviteter for å inspirere hverandre til å prøve forskjellige ting som hver enkelt kirke kan implementere. Vi ser frem til å se flere kreative måter å lede mennesker mot Jesus på!

Søndag formiddag hadde en flott gudstjeneste sammen med Skien baptistkirke. Alan Donaldson, EBFs generalsekretær, forkynte om å ha Jesus som en naturlig del av livet. Han demonstrerte dette med en dans, hvor han viste at troens liv er som en dans med Jesus, hor han leder oss og holder oss, men lar oss svinge litt bort noen ganger. Han er alltid der for å ta oss imot. Jesus slipper aldri taket. Takk til lovsangsteamet fra Skien for deres fantastiske opptredener, og Gud velsigne dere! Vi er utrolig takknemlig for den varme giestfriheten til Skien baptistkirke og for en god tid sammen.

 

Les også

Alan Donaldson kommer til landsmøtet i Skien

Generalsekretær i European Baptist Federation Alan Donaldson kommer til Skien i forbindelse med landsmøtet i Baptistkirken Norge 7.-9. juni.
Les mer

- Hva gjør at vi kan ha gode fellesskap og kan stå sammen?

Det var utfordringen fra styreleder Sissel M Berg da Baptistsamfunnet hadde sitt landsmøte 12.-14. november hadde. 200 deltok. av disse var det 166 delegater fra 60 menigheter. I sin hilsen til lan
Les mer

Fem nye pastorer og forkynnere er godkjent

Baptistsamfunnet gleder seg alltid over nye pastorer og forkynnere, og det er litt ekstra høytid på landsmøtet under innsettelse til tjeneste.
Les mer
1 - 3 av 52
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone