- Hva gjør at vi kan ha gode fellesskap og kan stå sammen?
- Hva gjør at vi kan ha gode fellesskap og kan stå sammen?
16 november 2021
Det var utfordringen fra styreleder Sissel M Berg da Baptistsamfunnet hadde sitt landsmøte 12.-14. november hadde. 200 deltok. av disse var det 166 delegater fra 60 menigheter. I sin hilsen til lan
Leder av hovedstyret, Sissel-Merete Uv Berg, talte om ulikheter og fellesskap. Akkurat som Jesus kalte de tolv disiplene som var så ulike, er vi kalt til å følge ham både når det er enkelt og når det ikke er fullt så enkelt. Hun trakk også fram det formidable arbeidet av stab og frivillige i forbindelse med utredning av hvem vi er som baptister i dag og framover som har pågått. Ellers takket hun for menighetenes innsats og evne til å tilpasse seg digitale løsninger når landet ble stengt ned i mars 2020, samt gav støtte til de av medlemmene som kommer fra land med store konflikter.
Vi sørget for streaming av åpningsgudstjenesten og avslutningsgudstjenesten. Begge filmene blir liggende på vår Facebookside en tid framover.
 

Les også

Alan Donaldsson kommer til landsmøtet i Skien

Generalsekretær i European Baptist Federation Alan Donaldson kommer til Skien i forbindelse med landsmøtet i Baptistkirken Norge 7.-9. juni.
Les mer

Fem nye pastorer og forkynnere er godkjent

Baptistsamfunnet gleder seg alltid over nye pastorer og forkynnere, og det er litt ekstra høytid på landsmøtet under innsettelse til tjeneste.
Les mer

Vil bidra til et robust kirkesamfunn

Elise Angen leder arbeidet med baptistisk identitet, BID2022. Landsmøtet fikk en kort presentasjon om prosessen og hvordan de har jobbet fram til nå.
Les mer
1 - 3 av 51
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone