Fem nye pastorer og forkynnere er godkjent
Fem nye pastorer og forkynnere er godkjent
16 november 2021
Baptistsamfunnet gleder seg alltid over nye pastorer og forkynnere, og det er litt ekstra høytid på landsmøtet under innsettelse til tjeneste.

Av Roger Dahl

Fire nye pastorer og forkynnere ble innviet til tjeneste i landsmøtets avslutningsgudstjeneste. 

F.v. Naw Htoo Phaw Sang som er ungdomspastor i Stavanger Chin Church og Ålgård Baptistmenighet, Benyam Ghebrenegus, som er evangelist i Grenland og Larvik, Bawi Hrin Thang Sung, som er pastor i Kristiansand Baptistmenighet og i Ålesund Christian Chin Church og Zatlung Lian MangDun, som er pastor i Kristiansand Baptistmenighet og Sinai Christian Church i Aurskog.

I tillegg til disse fire som var med på landsmøtet har Bawi Tha Kung Hakha som er medpastor i Immanuel Chin Church på Sandnes fått godkjennelse.

Atle Eidem fra pastorforeningen Adelfia, integrasjonspastor Peter Ngaidam, hovedstyreleder Sissel M. Berg og generalsekretær Bjørn Bjørnø ledet innsettelsen.

Les også

Vil bidra til et robust kirkesamfunn

Elise Angen leder arbeidet med baptistisk identitet, BID2022. Landsmøtet fikk en kort presentasjon om prosessen og hvordan de har jobbet fram til nå.
Les mer

Optimisme i skolearbeidet

Rektorene ved baptistenes skoler rapportere til landsmøtet om målrettet satsning og høy trivsel.
Les mer

Bygger ut Høyskolen på Stabekk

Landsmøtet vedtok i helgen at eiendommen i Michelets vei 62 på Stabekk skal bygges ut for å møte behovene til Høyskolen for ledelse og teologi.
Les mer
1 - 3 av 49
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone