Fem nye pastorer og forkynnere er godkjent
Fem nye pastorer og forkynnere er godkjent
16 november 2021
Baptistsamfunnet gleder seg alltid over nye pastorer og forkynnere, og det er litt ekstra høytid på landsmøtet under innsettelse til tjeneste.

Av Roger Dahl

Fire nye pastorer og forkynnere ble innviet til tjeneste i landsmøtets avslutningsgudstjeneste. 

F.v. Naw Htoo Phaw Sang som er ungdomspastor i Stavanger Chin Church og Ålgård Baptistmenighet, Benyam Ghebrenegus, som er evangelist i Grenland og Larvik, Bawi Hrin Thang Sung, som er pastor i Kristiansand Baptistmenighet og i Ålesund Christian Chin Church og Zatlung Lian MangDun, som er pastor i Kristiansand Baptistmenighet og Sinai Christian Church i Aurskog.

I tillegg til disse fire som var med på landsmøtet har Bawi Tha Kung Hakha som er medpastor i Immanuel Chin Church på Sandnes fått godkjennelse.

Atle Eidem fra pastorforeningen Adelfia, integrasjonspastor Peter Ngaidam, hovedstyreleder Sissel M. Berg og generalsekretær Bjørn Bjørnø ledet innsettelsen.

Les også

Alan Donaldsson kommer til landsmøtet i Skien

Generalsekretær i European Baptist Federation Alan Donaldson kommer til Skien i forbindelse med landsmøtet i Baptistkirken Norge 7.-9. juni.
Les mer

- Hva gjør at vi kan ha gode fellesskap og kan stå sammen?

Det var utfordringen fra styreleder Sissel M Berg da Baptistsamfunnet hadde sitt landsmøte 12.-14. november hadde. 200 deltok. av disse var det 166 delegater fra 60 menigheter. I sin hilsen til lan
Les mer

Vil bidra til et robust kirkesamfunn

Elise Angen leder arbeidet med baptistisk identitet, BID2022. Landsmøtet fikk en kort presentasjon om prosessen og hvordan de har jobbet fram til nå.
Les mer
1 - 3 av 51
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone