Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år
Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år
30 november 2023
I løpet av høstsemesteret har feiringen av 15 års-jubileet til HLT startet. Skolen feiret at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.

- Det er utrolig spennende å få jobbe med så engasjerte studenter. Andre studieuke dukket noen førsteårsstudenter, som ikke hadde undervisning, opp på chapel fordi de ønsket å være med i fellesskapet. Vi tror vi får være med på noe unikt i å trene morgendagens ledere til kirke, skole og samfunn, sa Arne Mella, rektor ved HLT på skolens egen hjemmeside ved inngangen til det 15. studieåret.

I femten år har skolen ønsket å bety en forskjell ved å forene åndskraft og akademia. Derfor inviteres studenter og ansatte til chapel-samlinger to ganger i uken, hvor troen uttrykkes midt i den faglige læringen.

I juli var det 15 år siden samarbeidskontrakten mellom pinsevennene og baptistene ble undertegnet, og Bachelorutdanningen Baptistenes Teologiske Seminar tilbød ble starten for en felels høyskolesatsning.

Skolen uttrykker takknemlighet for å ha åpnet dørene for ivrige studenter i 15 år, og gleder seg til fortsettelsen. Jubileet vil bli feiret med en ordentlig fest 4.  januar 2024, som er høyskolens offisielle etableringsmåned.

 

Les også

NOKUT godkjenner HLTs akkrediteringssøknad

En omfattende prosess har fått et gledelig resultat.
Les mer

Tilbud om kurs i Baptistisk teologi og historie

Høyskolen for Ledelse og Teologi tilbyr kompetansekurs i baptistisk teologi og historie. Kurset gir en grundig innføring i baptistisk teologi og historie. En kunnskap som er helt essensiell for pastorer og andre ledere i norske baptistmenigheter.
Les mer

Arne Mella fortsetter som rektor

Rektorstillingen på HLT har vært utlyst denne våren og nå er prosessen landet. Arne Mella har vært i stillingen i 5 år, der starten var et vikariat. Nå skal han fortsette i ytterligere tre år.
Les mer
1 - 3 av 80
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone