Arne Mella  fortsetter som rektor
Arne Mella fortsetter som rektor
27 juni 2022
Rektorstillingen på HLT har vært utlyst denne våren og nå er prosessen landet. Arne Mella har vært i stillingen i 5 år, der starten var et vikariat. Nå skal han fortsette i ytterligere tre år.

Fra HLTs nettside

Styreleder Terje Aadne sier i en mail til de ansatte: «Det er en glede å kunne informere om at Arne Mella har blitt tilbudt og har sagt ja til tilbudet om åremålsstilling som rektor ved HLT fra 01.08.2022. Styret uttaler at de gleder oss over å kunne tilby Arne Melle åremålsstilling som rektor og takker samtidig for den innsats han har lagt ned som rektor i den perioden han har vært rektor ved HLT.»

Arne Mella gleder seg til å fortsette i rektorstillingen og trekker frem både et godt arbeidsmiljø og gode kollegaer som en motiverende faktor for å takke ja til å fortsette, i tillegg til flere spennende arbeidsoppgaver som ligger foran. «Jeg er glad for varm og tydelig støtte både fra styre og ansatte, og ser fram til å fortsette å lande de viktige prosessene vi holder på med i utbygging, akkreditering og videreutvikling av studietilbudet.»

Les mer om HLT

Les også

Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år

I løpet av høstsemesteret har feiringen av 15 års-jubileet til HLT startet. Skolen feiret at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.
Les mer

NOKUT godkjenner HLTs akkrediteringssøknad

En omfattende prosess har fått et gledelig resultat.
Les mer

Tilbud om kurs i Baptistisk teologi og historie

Høyskolen for Ledelse og Teologi tilbyr kompetansekurs i baptistisk teologi og historie. Kurset gir en grundig innføring i baptistisk teologi og historie. En kunnskap som er helt essensiell for pastorer og andre ledere i norske baptistmenigheter.
Les mer
1 - 3 av 45
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone