Rundet 100 år med stil
Rundet 100 år med stil
13 november 2023
Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.

Om Gunvor ikke er den eldste baptisten i Norge, det finnes to som er eldre, rundet hun 100-årsmarkeringen med i en form som ikke vil være mange forunt å gjenta. For Gunvor er nesten som før, enten før er for ti år siden, for tyve år siden, eller kanskje tretti eller førti år siden. Alderen gir oss jo alle en livserfaring og det setter selvfølgelig sitt preg på oss alle, men på Gunvor synes det nesten ikke.

Fortsatt er Gunvor på plass med høye heler, pen i tøyet og smilet på plass. Hun er foroverlent og gleder seg over at det satses for å nå nye mennesker. Gjennom et langt liv har Gunvor fått mange venner. I familien, på Andenes og rundt omkring i hele den store baptistfamilien. Godt over 100 av dem feiret henne på Andenes, og mange sluttet seg til som gratulanter.

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer

Menighet besøker menighet

Pinsehelga dro Harstad baptistmenighet på menighetstur, denne gang var det Andenes baptistmenighet som ble besøkt. Over 40 stk fra Harstad tok turen til Andenes 1. pinsedag i et ikke alt for godt sommervær ble det allikevel en flott tur.
Les mer
1 - 3 av 133
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone