Menighet besøker menighet
Menighet besøker menighet
11 juni 2023
Pinsehelga dro Harstad baptistmenighet på menighetstur, denne gang var det Andenes baptistmenighet som ble besøkt. Over 40 stk fra Harstad tok turen til Andenes 1. pinsedag i et ikke alt for godt sommervær ble det allikevel en flott tur.

Tekst og foto Odd Nilssen

Menighet besøker menighet

Noen av ungdommene fra Harstad tok turen med menighetens buss utover på lørdag. Her var det besøk på Andøya Spaces Center hvor de fikk være med Spaceship Aurora på en tur til planeten Mars. Etterpå var det besøk i Andenes Fyr med Hermod Bakkevoll som guide.

Søndag var det gudstjeneste i kirka med deltakelse Harstad av undomsgruppa, karensk sanggruppe og fam. Jaya til musikk av Medkila Band. Ungdomsleder i Medkila kirke James Johansen hadde andakt.

Menighet besøker menighet

Etter gudstjenesten søndag fikk vi servert deilig kjøttsuppe, kaffe og kaker, slik at vi alle var både mett og god da vi startet på hjemvei litt utpå ettermiddagen. En stor takk til Andenes baptistmenighet som tok så godt imot oss harstadværinger.

 

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 134
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone