Hjelpearbeidet i gang
Hjelpearbeidet i gang
10 februar 2023
Deler av Tyrkia og Syria ble natt til mandag rammet av et jordskjelv på 7,8 på Richters skala. Mange har mistet livet og mange er skadde. Behovet for hjelp er stort.

Fra skienbaptist.no

Behovet for hjelp er stort. Mange mennesker er under bygninger som har kollapset og venter på hjelp. De første 72 timene etter en slik katastrofe er veldig viktige.

Baptist World Aid som er hjelpeorganisasjonen til verdens baptister er inne i jordskjelvområdet med ekspertpersonell og hunder. Det fortelles at ødeleggelsene er enorme.

I Aleppo i Syria er en baptistkirke ødelagt. Adana baptistkirke i Tyrkia forteller at det har gått bra med dem. En historisk kirke i Antiokia er ødelagt.

Vi oppfordrer deg til å være med å hjelpe ved en sende en gave på Vipps til 10933 Skien baptistkirke merket Jordskjelv.

La oss være med å be for dem som er rammet av katastrofen, og alle hjelpearbeiderne som gjør en viktig innsats.

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Nyttårshilsen til baptister verden over

Å starte et nytt år med visshet er en god måte å starte året på. Når vi starter 2023, kan vi dele flere vissheter, sier pastor Tomás Mackey, president for Baptistenes Verdensallianse i sin nyttårshilsen.
Les mer

Julehilsen til baptister verden rundt

Generalsekretær Elijah Brown i Baptist World Alliance deler et julebudskap som kaller baptister over hele verden til å leve med forventningsfullt håp.
Les mer
1 - 3 av 32
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone