Utsetter EBF-konferansen til 2023
Utsetter EBF-konferansen til 2023
21 januar 2021
På grunn av Covid-19 pandemien har Tony Peck i EBF nå informert om at misjonskonferansen Sent2021 ikke kan gjennomføres, men utsettes til juli 2023.

I løpet av de siste tre årene har European Baptist Federation (EBF), i partnerskap med Det Norske Baptistsamfunn (DNB), planlagt det første store EBF-arrangementet siden 2009. Dette skulle bli en Misjonskonferanse -SENT 2021, planlagt til 21.-25. juli i år.

Vår visjon for denne konferansen var å feire og oppmuntre hverandre i alt det Gud gjør i de forskjellige delene av EBF-regionen, og også å bli utfordret på kirkens oppgave, som er å vitne om Jesus Kristus og hans evangelium.

I fjor høst ble vi glad da Baptist World Alliance (BWA)  også ble med på arrangementet, for å kombinere årsmøte med vår misjonskonferanse.

Norske baptister har vært fantastiske partnere i denne satsingen, ikke bare har de gitt en betydelig økonomisk forpliktelse, men har også satt sammen en meget kompetent lokal arrangementskomité i Stavanger-regionen.

En internasjonal programkomite, ledet av David Mayne, har også gjort et utmerket arbeid og var godt på vei til å levere et veldig kreativt og spennende program. Til alle dem skylder vi en stor takknemlighet.

Så det er med stor beklagelse at vi nå har måttet ta en avgjørelse om at det på grunn av Covid-19-pandemien, og stor usikkerhet om når internasjonale samlinger igjen vil være mulig, ikke kan arrangere SENT 2021 som planlagt i Stavanger, Norge fra 21. til 25. juli.

Utsetter EBF-konferansen til 2023

Vi (ledere for EBF, DNB og BWA) var alle enige, med beklagelse, om at dette var den eneste avgjørelsen vi kunne ta på nåværende tidspunktet. Vi baserte avgjørelsen på den beste informasjonen og prognosene vi har i Norge og andre steder.

Imidlertid, og mer positivt, er at det er en sterk invitasjon fra norske baptister om ikke å avlyse arrangementet, men utsette det til juli 2023, da de håper å ønske oss alle velkommen til Stavanger for SENT 2023.

EBF og DNB vil også invitere BWA, hvis mulig, til å legge sitt årsmøte som en del av dette arrangementet, slik det skulle gjøre i år. Vi vil jobbe med alle disse mulighetene de neste månedene. …

20. januar 2021

Tony Peck
EBFs generalsekretær

Les også

Alan Donaldson kommer til landsmøtet i Skien

Generalsekretær i European Baptist Federation Alan Donaldson kommer til Skien i forbindelse med landsmøtet i Baptistkirken Norge 7.-9. juni.
Les mer

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Vil du hjelpe?

Vi trenger mange frivillige til ulike funksjoner under SENT 2023 - 5.-9. juli i Stavanger
Les mer
1 - 3 av 173
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone