Utsetter tildelingen av Ikkevoldsprisen
Utsetter tildelingen av Ikkevoldsprisen
5 januar 2021
Styringsgruppen for Ikkevoldsprisen besluttet i dag å utsette tildelingen av prisen til 12. april på grunn av korona-situasjonen.

Ikkevoldsprisen i Martin Luther King jr sin ånd deles vanligvis ut på King-dagen i januar, men blir dette året flyttet til våren. Prisutdelingen vil bli holdt på Oslofjord Folkehøgskole mandag 12. april kl 14.00.

I omtalen av prisen står det at den skal tilfalle en person som bor i Norge eller en norskbasert organisasjon som handler i King jr sin ånd, altså arbeider for fred, ikkevold, frihet, rettferdighet, likhet og solidaritet. Prisen er et samarbeid mellom Norges Kristne Råd, Oslofjord Folkehøgskole og Det Norske Baptistsamfunn. Det er i år sjuende året prisen blir delt ut.

Les også

Har du ressurser, har du ansvar

«Hvis jeg kan bruke min hvite hud som et skjold for å skape pusterom til å lage gode løsninger, så gjør jeg det», sa Sigmund Hegstad i sin tale under utdeling av Ikkevoldsprisen på Oslofjord Folkehøyskole.
Les mer

Danser mottar pris for innsats for romer

Den norske danseren Sigmund Hegstad er vinneren av Ikkevoldsprisen for 2020.
Les mer

Ikkevoldsprisen 2020 går til Sigmund Hegstad

Sigmund Hegstad fremmer gjennom sin virksomhet mange av de samme idealer og den samme ånd som Martin Luther King viet sitt liv til. Les den fyldige begrunnelsen for tildelingen.
Les mer
1 - 3 av 30
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone