Utsetter tildelingen av Ikkevoldsprisen
Utsetter tildelingen av Ikkevoldsprisen
5 januar 2021
Styringsgruppen for Ikkevoldsprisen besluttet i dag å utsette tildelingen av prisen til 12. april på grunn av korona-situasjonen.

Ikkevoldsprisen i Martin Luther King jr sin ånd deles vanligvis ut på King-dagen i januar, men blir dette året flyttet til våren. Prisutdelingen vil bli holdt på Oslofjord Folkehøgskole mandag 12. april kl 14.00.

I omtalen av prisen står det at den skal tilfalle en person som bor i Norge eller en norskbasert organisasjon som handler i King jr sin ånd, altså arbeider for fred, ikkevold, frihet, rettferdighet, likhet og solidaritet. Prisen er et samarbeid mellom Norges Kristne Råd, Oslofjord Folkehøgskole og Det Norske Baptistsamfunn. Det er i år sjuende året prisen blir delt ut.

Les også

Hedret med Ikkevoldsprisen

Elsa-Britt Enger i Bestemødre for fred mottok tirsdag Ikkevoldsprisen under en tilstelning på Oslofjord Folkehøgskole. Den ble overrakt av Jørgen Watne Frydnes som i fjor mottok prisen på vegne av Demokrativerkstedet på Utøya.
Les mer

Ikkevoldsprisen 2024 går til Bestemødre for fred!

Prisen deles ut i forbindelse med markering av Martin Luther King-dagen på Oslofjord Folkehøgskole tirsdag 6. februr kl 14.00.
Les mer

Ikkevoldsprisen til Demokrativerkstedet på Utøya

MINNE,LÆRE, ENGASJERE: Med 22. juli som bakteppe lærer ungdommene på Demokrativerkstedet på Utøya om demokrati og medborgerskap.
Les mer
1 - 3 av 41
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone