Tenn lys
Tenn lys
21 desember 2020
Fjerde adventssøndagen stilte over 30 opp for å synge sangen "Tenn lys" på digital gudstjeneste fra Bærum og Drammen baptistkirker. Verdt å få med seg!

Mange menigheter har produsert digitale gudstjenester i perioder av 2020. Mange timer med opptak, redigering og tilrettelegging ligger bak. Men takket være dagens teknologiske muligheter har det vært et ganske bredt tilbud av digitale gudstjenester i de periodene da alle menighetene har vært nødt til å stenge kirkene av smittevernhensyn.

Fjerde søndagen i advent tok Dan Tore Stensland fra Drammen initiativ til å "samle" menigheten i sangen "Tenn Lys", der 20 ulike filmopptak er satt sammen, over 30 sang samme sang med samme musikk på øret, så ble opptakene samlet i en redigering.

I videoen møter du mennesker med tilknytning til Bærum og Drammen baptistmenigheter, helt fra Kiew kom det opptak. Etter invitasjon stilte også Baptistsamfunnets sekretariat opp med misjonsleder Lise Kyllingstad og nyvalgt generalsekretær Bjørn Bjørnø. Takk til alle som bidro til denne opplevelsen av fellesskap og til Dan Tore Stensland for en flott jobb.

Les også

Velkommen til julegudstjeneste

Andenes Baptistmenighet inviterer oss alle med på digital julegudstjenste den andre Kovid-julen.
Les mer

Digitale julegudstjenester

Det ble ingen vanlig jul i år heller. Flere av våre menigheter tilbyr derfor digitale julegudstjenester. Vi vil forsøke å samle flest mulig av disse gudstjenestene i denne artikkelen.
Les mer

Digitale gudstjenester

Korona påvirker oss fremdeles, og i mange områder av landet er det strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Home Church, Oslo og andre kirker søndag 16. mai.
Les mer
1 - 3 av 76
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone