Tenn lys
Tenn lys
21 desember 2020
Fjerde adventssøndagen stilte over 30 opp for å synge sangen "Tenn lys" på digital gudstjeneste fra Bærum og Drammen baptistkirker. Verdt å få med seg!

Mange menigheter har produsert digitale gudstjenester i perioder av 2020. Mange timer med opptak, redigering og tilrettelegging ligger bak. Men takket være dagens teknologiske muligheter har det vært et ganske bredt tilbud av digitale gudstjenester i de periodene da alle menighetene har vært nødt til å stenge kirkene av smittevernhensyn.

Fjerde søndagen i advent tok Dan Tore Stensland fra Drammen initiativ til å "samle" menigheten i sangen "Tenn Lys", der 20 ulike filmopptak er satt sammen, over 30 sang samme sang med samme musikk på øret, så ble opptakene samlet i en redigering.

I videoen møter du mennesker med tilknytning til Bærum og Drammen baptistmenigheter, helt fra Kiew kom det opptak. Etter invitasjon stilte også Baptistsamfunnets sekretariat opp med misjonsleder Lise Kyllingstad og nyvalgt generalsekretær Bjørn Bjørnø. Takk til alle som bidro til denne opplevelsen av fellesskap og til Dan Tore Stensland for en flott jobb.

Les også

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! (Oppdatert 23/1/2021)
Les mer

Digitale julegudstjenester

På denne siden samler vi linker til digitale julegudstjenester. Her kan du få del i gudstjenester fra Andøya, Harstad, Oppdal og mange andre menigheter!
Les mer

Digitale adventsgudstjenester

På den fjerde adventssøndagen inviteres det til gudstjenester i mange menigheter, men fremdeles er det digitale samlinger som gjelder i noen av våre menigheter.
Les mer
1 - 3 av 62
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone