Digitale julegudstjenester
Digitale julegudstjenester
23 desember 2021
Det ble ingen vanlig jul i år heller. Flere av våre menigheter tilbyr derfor digitale julegudstjenester. Vi vil forsøke å samle flest mulig av disse gudstjenestene i denne artikkelen.

Aller først vil vi presisere at denne oversikten ikke er en komplett oversikt over alle tilbud som gis fra norske baptistmenigheter på gudstjenester og samlinger denne søndagen, men vi deler noen tips ut fra det vi fant ved å sjekke Facebook-sider og nettsider. Det er lov å samles i kirken. Det er maksimalt tillatt med 50 personer, og noen steder samles en til julefeiring i kirken, mens en andre steder lager digitale samlinger eller oppfordrer sine kirkebesøkende til å følge med på samlinger fra andre menigheter. De digitale samlingene spenner over ulike plattformer og former. Noen deler en videhilsen fra pastoren, mens andre har satt sammen gudstjenester.

Facebook

Gudstjeneste på nettsiden

Fredrikstad baptistmenighet har tilrettelagt for digital gudstjeneste der en i en kombinasjon av sang og musikk på film, tekster å lese, tale på film og bønner å be kommer gjennom en gudstjenste.

Gudstjeneste på Youtube

Flere menigheter har laget gudstjenster som enten allerede er tilgjengelig på Youtube.com eller vil bli det utover julekvelden. Nederst i saken finner du lenker til disse. I disse gudstjenester er det prekener av pastorene, sanginnslag, tekstlesning og bønn.

Kasfjord Baptistmenighet

Tale i julegudstjeneste - Guds mysterium

Julehilsen

Brumunddal Baptistmenighet

Arendal Baptistmenighet

Bergen Baptistmenighet

Julaften

Porsgrunn Baptistmenighet

Julaften

4. søndag i advent

Raufoss Baptistmenighet

Julaften

4. søndag i advent

Gjøvik Baptistmenighet

1. juledag

4. søndag i advent

Baptistkirken Oppdal

Skien baptistkirke

Julaften

4. søndag i advent

Les også

Velkommen til julegudstjeneste

Andenes Baptistmenighet inviterer oss alle med på digital julegudstjenste den andre Kovid-julen.
Les mer

Julehilsen til baptister verden rundt

Generalsekretær Elijah Brown i Baptist World Alliance deler et julebudskap som kaller baptister over hele verden til å leve med forventningsfullt håp.
Les mer

Årets julegave - Lederutvikling i Kongo

CBCN trenger dyktige ledere til sitt enorme arbeid i Nord-Kongo. Årets julegave går til lederutvikling hos vår samarbeidspartner CBCN.
Les mer
1 - 3 av 86
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone