Digitale gudstjenester
Digitale gudstjenester
16 mai 2021
Korona påvirker oss fremdeles, og i mange områder av landet er det strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Home Church, Oslo og andre kirker søndag 16. mai.

Vi vil forsøke å samle flest mulig av disse gudstjenestene i denne artikkelen.

Aller først vil vi presisere at denne oversikten ikke er en komplett oversikt over alle tilbud som gis fra norske baptistmenigheter på gudstjenester og samlinger denne søndagen, men vi deler noen tips ut fra det vi fant ved å sjekke Facebook-sider og nettsider. I deler av landet vårt er det forsamlingsforbud, mens en andre steder har lov til å være maksimalt 100 personer samlet.  Samlinger i kirkene er derfor innstilt en del steder.

Facebook

Gudstjeneste på nettsiden

Fredrikstad baptistmenighet har tilrettelagt for digital gudstjeneste der en i en kombinasjon av sang og musikk på film, tekster å lese, tale på film og bønner å be kommer gjennom en gudstjenste.

Gudstjeneste på Youtube

Flere menigheter har laget gudstjenster som enten allerede er tilgjengelig på Youtube.com eller vil bli det utover søndagen. Nederst i saken finner du lenker til disse. I disse gudstjenester er det prekener av pastorene, sanginnslag, tekstlesning og bønn.

Drammen Baptistmenighet

Skien Baptistmenighet

Brumunddal Baptistmenighet

Elim Tistedal Baptistmenighet

Baptistkirken Oppdal

Raufoss Baptistmenighet

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Velkommen til julegudstjeneste

Andenes Baptistmenighet inviterer oss alle med på digital julegudstjenste den andre Kovid-julen.
Les mer
1 - 3 av 154
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone