Sendingene fra Norges kristne råd i advents- og juletiden
Sendingene fra Norges kristne råd i advents- og juletiden
17 desember 2020
Som et ekstra løft inn mot julen preget av pandemi er det produsert flere økumeniske samlinger, som blir tilgjengelig på Facebook og youtube i løpet av julen. Noen av disse vil bli tilgjengelig i denne artikkel i tillegg.

Dette er sendingene:

Økumenisk julegudstjeneste
– Lørdag 26.12 kl.11.00

2. juledag ønskes du velkommen til økumenisk julegudstjeneste hvor Farmen-presten Thor Haavik taler. Her deltar en rekke kirkeledere og det musikalske ledes av Inge Andreas Jacobsen med band. Det blir også fremført en helt ny julelåt som handler om året vi har gått gjennom. Kollekten går til Kirkens Nødhjelp.

Hele Norge tenne lys
- Mandag 21.12 kl.20.00 – 21.00

21 desember er årets mørkeste dag. Vi ønsker å fylle den med lys og varme på nett. Vi oppfordrer derfor alle rundt i Norge til å tenne lys for håpet vi har i Jesus og håpet om lysere tider og poste dette på sosiale medier på FB-arrangementet «Hele Norge tenner lys». Dette skjer mellom 20:00-21:00. 

Vi synger julen inn
- Søndag  20.12. kl.19.00

«Vi synger julen inn» er julesangprogrammet hvor sangere og musikere leder oss i de kjente og kjære julesangene. Søstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad, bedre kjent som Garness gjør en stopp midt i juleturneen for å være med på «Vi synger julen inn».  

Se sendingen på Norges Kristne Råds Facebook-side

«Julekort fra hele landet»
- fredag 18.12. kl 19.00

Kirke-Norge gikk sammen om en felles «dugnad» for hele landet. Vi fikk se varierte musikalske og kunstneriske innslag fra ulike menigheter, bedehus og andre kristne aktører, fra Kirkenes i nord til Lindesnes i sør, samt noen få innslag fra det store utland.
Sendingen gikk "live" fra studio i Oslo der vi møtte spennende gjester (Farmen-prest Thor Haavik, utviklingsminister Dag-Inge Ulstein med familie, Egil Svartdahl, Arne Viste, Tania Michelet m.m) snakket om jul, juletradisjoner og om den vanskelige tiden vi er inne i.
 

Adventskveld fra Betlehem
- søndag 13.12 kl 19.00

Du møter pastor Erik Andreassen i Oslo misjonskirke Betlehem i samtale med Temesgen Kahsay, Tania Michelet, Alf Kjetil Walgermo, Lisa Børud Gustavsen og Josef Ottersen. Det blir også god musikk ved Kristin Minde m/band.

 

For barn og ungdom (tweens)

Erics videoblogg kommer hver torsdag kl.19.00 (inkl. julaften) og en helt ny og spennende animasjonsfilm som kommer lille julaften.

 

Episode 4

Episode 3

Episode 2

Episode 1

 

Les også

Velkommen til julegudstjeneste

Andenes Baptistmenighet inviterer oss alle med på digital julegudstjenste den andre Kovid-julen.
Les mer

Digitale julegudstjenester

Det ble ingen vanlig jul i år heller. Flere av våre menigheter tilbyr derfor digitale julegudstjenester. Vi vil forsøke å samle flest mulig av disse gudstjenestene i denne artikkelen.
Les mer

Digitale gudstjenester

Korona påvirker oss fremdeles, og i mange områder av landet er det strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Home Church, Oslo og andre kirker søndag 16. mai.
Les mer
1 - 3 av 76
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone