Digitale gudstjenester
Digitale gudstjenester
15 november 2020
Søndag 15. november er det flere av menighetene i de større byene som er forhindret fra å samles til gudstjeneste. Vi har samlet noen av de digitale gudstjenestene som tilbys i dag.

Tekst: Roger Dahl Foto:  Devin PickellUnsplash

Korona-pandemien er inne  i sin andre bølge her i landet, med økende smittetall og restriksjoner fra myndighetene. Fra mandag vil det ikke være anlending å være mer enn 50 personer i kirkerommene. En må ta ytterligere hensyn til smittevern med bruk av masker, ekstra avstand for mennesker i riskogrupper og tydelig fokus å reduseresmitten i samfunnet. I flere av de store byene er det lokale restriksjoner som gjør at en fra neste uke ikke vil kunne samles til ordinære gudstjenester overhode.

Flere menigheter er derfor i gang med digitale gudstjenester for en periode.

Aller først vil vi presisere at denne oversikten ikke er en komplett oversikt over alle tilbud som gis fra norske baptistmenigheter på gudstjenester og samlinger denne søndagen, men vi deler noen tips ut fra det vi fant ved å sjekke Facebook-sider og nettsider. Det er også mange menighetr som samles til gudstjenester i kirkene.

Facebook

Film på Youtube

Flere menigheter har laget gudstjenster som enten allerede er tilgjengelig på Youtube.com eller vil bli det utover søndagen. Nederst i saken finner du lenker til disse. I disse gudstjenester er det prekener av pastorene, sanginnslag, tekstlesning og bønn.

Bergen Baptistmenighet

Oslo Sentrum Baptistkirke

Skien baptistkirke

Drammen og Bærum baptistmenigheter

Les også

Velkommen til julegudstjeneste

Andenes Baptistmenighet inviterer oss alle med på digital julegudstjenste den andre Kovid-julen.
Les mer

Digitale julegudstjenester

Det ble ingen vanlig jul i år heller. Flere av våre menigheter tilbyr derfor digitale julegudstjenester. Vi vil forsøke å samle flest mulig av disse gudstjenestene i denne artikkelen.
Les mer

Digitale gudstjenester

Korona påvirker oss fremdeles, og i mange områder av landet er det strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Home Church, Oslo og andre kirker søndag 16. mai.
Les mer
1 - 3 av 80
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone